Τις έπιασαν οι paparazzi: Η Angelina Jolie σε έξοδο με την κολλητή της Salma Hayek & τα παιδιά τους - 19 χρονών έγινε ο Pax, 14 η Valentina

Tις δύο κυρίες συνδέει μια φιλία χρόνων...

Η Αντζελίνα Τζολί και η Σάλμα Χάγιεκ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν στους εφήβους τους μια διασκεδαστική βραδιά στο hotspot των διασημοτήτων του Λος Άντζελες το Σάββατο.

Αφού απόλαυσε ένα γεύμα με την 56χρονη Salma,, στο The Nice Guy, η 48χρονη ηθοποιός του Lara Croft: Tomb Raider,  εθεάθη να βγαίνει έξω με τον 19χρονο γιο της, Pax.

Η Angelina και ο γιος της εθεάθησαν στη συνέχεια να αποχαιρετούν  την παλιά της φίλη και την 15χρονη κόρη της, Valentina, καθώς έβγαιναν μαζί από το εστιατόριο.

 

Για τη βραδινή της έξοδο με τη συμπρωταγωνίστριά της στο Eternals, η Angelina έκανε μια κομψή εμφάνιση με ένα μαύρο σύνολο κάτω από μια oversized, κομψή καμπαρντίνα.

 

Η τρεις φορές νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας , φόρεσε μια πλισέ μπλούζα συνδυασμένη με μια μάξι φούστα, καθώς και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες.

 

 

Η Αντζελίνα και η Σάλμα είναι παλιές και πολύ καλές φίλες, ενώ  έκαναν μαζί και γυρίσματα για την επιτυχημένη ταινία της Marvel, Eternals, το 2021.

 

 

Πέρυσι, η Αντζελίνα γιόρτασε ακόμη και τα 55α γενέθλια της Σάλμα μαζί της και την οικογένειά της, αναφέρει η Daily Mail.

Η Σάλμα πρωταγωνιστεί επίσης σε ένα επερχόμενο δράμα που σκηνοθετεί η Αντζελίνα και έχει τίτλο Without Blood.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ