Σοκ στον αέρα: Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε αεροπλάνο - Οι επιβάτες δεν αντέχουν & ουρλιάζουν, κλαίνε...

Απίστευτες στιγμές έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης από το Αλικάντε της Ισπανίας προς την Μαγιόρκα, όταν το αεροπλάνο τους έπεσε σε καταιγίδα.

Την πιο τρομακτική στιγμή της ζωής τους έζησαν επιβάτες, που επέβαιναν σε πτήση από το Αλικάντε της Ισπανίας προς την Μαγιόρκα. 

Η πτήση παρουσίασε ακραίες αναταράξεις καθώς πλησίαζε το ισπανικό νησί που μαστιζόταν από σφοδρή καταιγίδα, όπως δείχνει το βίντεο.

Οι ισχυρές αναταράξεις έκαναν το αεροσκάφος να τραντάζεται τόσο πολύ και να χάνει ύψος, ενώ οι επιβάτες σε σοκ ούρλιαζαν, έκλαιγαν και έκαναν ακόμη και εμετό.

Τις σκηνές πανικού και χάους κατέγραψε σε βίντεο η Ισπανίδα ακροβάτης Estela Orts, που επέβαινε στο αεροπλάνο.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Orts έγραψε ότι «ξαναγεννήθηκε» μετά την εμπειρία στο αεροπλάνο, ενώ ευχαρίστησε επίσης τον πιλότο για την πλοήγησή του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

 

 

«Τώρα είμαι πιο ήρεμη... ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ. Ελπίζω ο πιλότος του αεροπλάνου να διαβάσει αυτό: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε σήμερα, τα λεπτά έμοιαζαν αιώνες αλλά στο τέλος ήταν απλώς ένας τρόμος. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου πέρασε από το μυαλό ότι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ», έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ