Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της Μαριτίνα σε νέα φωτογράφηση, στο σπίτι τους στον Θεολόγο - Η δυνατή σχέση τους, όμορφες στιγμές

Η αδυναμία της Μιμής Ντενίση στην κόρη της είναι γνωστή. Η αγαπημένη ηθοποιός και η Μαριτίνα είναι άλλωστε αχώριστες.

Μιμή Ντενίση και η κόρη της  Μαριτίνα Ντενίση, σε νέα φωοτγράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού OK!. 

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για όλους και για όλα, από το σπίτι τους , στο Θεολόγο. 

''Θα είναι για μας μια γλυκεια ανάμνηση. Ευχαριστω κ όλο το εξαιρετικό team που έστειλε ο @nickgeorgiadis κ περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα!! @ioannatzetzoumiphotography @konstantinosavgerinos @prassinos @pantos_panagiotis'', έγραψε σεε ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και  σκηνοθέτης. 

Μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί και φυσικά τα βλέματα μαγνητίζει η Μαριτίνα η οποία έχει χάσει πολλά κιλά με ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα και συνεχίζει.

Η μαμά της φοράει ένα λευκό, λινό πουκάμισο με λευκό παντελόνι, ενώ εκείνη, έχοντας υιοθετήσει το Barbie style, επέλεξε ένα ροζ φόρεμα. 

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Εύχεται στην κόρη της, Μαριτίνα με μία υπέροχη throwback φωτό - Τα τρυφερά λόγια της μαμάς & η συγκίνηση του κόσμου στα σχόλια

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες; Την ρωτάει ο Γιώργος Πράσινος από το okmag και εκείνη απαντά.

''Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή''. 

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Μαριτίνα: Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Mαμά και κόρη έχουν μια πολύ στενή σχέση αγάπης και λατρείας. Στηρίζουν η μία την άλλη και είναι υπερήφανες και αχώριστες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ