Μιμή Ντενίση: Εύχεται στην κόρη της, Μαριτίνα με μία υπέροχη throwback φωτό - Τα τρυφερά λόγια της μαμάς & η συγκίνηση του κόσμου στα σχόλια

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές έσπευσαν να ευχηθούν

Με ένα υπέροχο φωτογραφικό throwback εύχεται στην κόρη της, Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση!

Ιδαίτερη ήταν  η χθεσινή μέρα (24/6) καθώς η μονάκριβη κόρη της σπουδαίας ηθοποιού είχε γενέθλια!

Έτσι, αποφάσισε να της ευχηθεί και δημόσια με τα πιο γλυκά στιγμιότυπα των δύο τους. 

 

 

Συγκεκριμένα, στη μία φωτογραφία είναι η ίδια η Μιμή αγκαλιά με την μικρούλα τότε Μαριτίνα, ενώ σε άλλη είναι πάλι οι δύο τους σε πρόσφατη έξοδο τους για φαγητό.

Διαβάστε ακόμη: Μιμή Ντενίση: «Είναι αρχή μου να μην απαντώ σε κανένα σχόλιο» - Η συμβουλή της στην Κατερίνα Καινούργιου (βίντεο)

Το "άλμπουμ" αυτό συνόδευσε η λεζάντα με τα τρυφερά λόγια της αγαπημένης Μιμής Ντενίση: "Χρόνια πολλά στην Μαριτινα μου!! Το μωρό μου που έγινε κοπέλα !πως πέρασαν έτσι τα χρόνια;; Μόνο μέσα από τα παιδια μας καταλαβαίνουμε τον χρόνο!! Είμαι πολύ περήφανη που η κορη μου εγινε δυνατή αυτόνομη δημιουργική αλλά παραμένει ένα τρυφερό παιδί δεμένο με την μαμα του κ την οικογένεια. Είμαι ευγνώμων για κάθε επιτυχία κ χαρα που μου χάρισε η ζωη αλλά ο βασικός πυρήνας της ζωής μου είναι η οικογένεια κ οι αγαπημένοι φίλοι. Η Μαριτινα είναι πάντα ο θησαυρός μου !! Κι ας γελάει που την λέω έτσι!! Είναι η αγκαλιά μου το γέλιο μου το κλάμα μου τα νεύρα μου η έγνοια μου .. Το παιδί μου!! Κ ξέρω πως έτσι νοιωυετε όσοι έχετε παιδια!!"

Και φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση με υπέροχες ευχές από συγγενείς, φίλους αλλά και θαυμαστές!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ