John Schneider: «Μου λείπει κάθε μέρα» - Τι λέει ο ηθοποιός για τη σύζυγό του που «έφυγε» από καρκίνο του μαστού (φωτό)

Η ιστορία αγάπης του Σνάιντερ με την Αλίσια, παραγωγό και ιδιοκτήτρια της Maven Entertainment, ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου 2014

Για τη γυναίκα του, Αλίσια Αλλαίν, μιλάει ο Τζον Σνάιντερ στην πρώτη του συνέντευξη μετά το θάνατό της, τον περασμένο Φεβρουάριο από καρκίνο του μαστού, σε ηλικία 53 χρόνων.

«Ζούσαμε εδώ… Κυνηγήσαμε τα όνειρά μας και τα πιάσαμε εδώ. Αυτό το μέρος ήταν πολύ σημαντικό για εμάς από την αρχή και εξακολουθεί να είναι», λέει ο ηθοποιός στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People.

«Μου λείπει κάθε καταραμένο πράγμα, κάθε μέρα», λέει. «Έχω φτάσει στο σημείο να κοιτάω γύρω μου για να δω πού είναι, όχι πού δεν είναι. Και προσπαθώ να το κάνω αυτό, αλλά είναι δύσκολο. Κάπως την αγαπώ περισσότερο κάθε λεπτό, αλλά με αυτό, με κάποιο τρόπο μου λείπει περισσότερο κάθε λεπτό».

Η ιστορία αγάπης του Σνάιντερ με την Αλίσια, παραγωγό και ιδιοκτήτρια της Maven Entertainment, ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου 2014, ενώ οι δυο τους είχαν συναντηθεί για μεσημεριανό γεύμα για να συζητήσουν ένα κινηματογραφικό έργο.

Για τα επόμενα οκτώ χρόνια, το ζευγάρι μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στα σπίτια τους στη Λουιζιάνα και στο Νάσβιλ και έκανε σχεδόν τα πάντα μαζί, από την παραγωγή ταινιών και το γράψιμο μουσικής μέχρι τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και να απολαμβάνει το χρόνο του στην ύπαιθρο.

«Ήμασταν συγγενικά πνεύματα από την αρχή και τα κάναμε όλα να φαίνονται εύκολα», λέει.

Η ζωή όπως την ήξεραν ανατράπηκε τον Μάιο του 2019 όταν η Αλίσια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ενώ η Αλίσια υποβαλλόταν σε θεραπεία, οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν. «Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά τη διάγνωσή της, όχι πριν, κάτι που νομίζω ότι λέει πολλά», προσθέτει.

Το ζευγάρι έκανε μία τελετή γάμου στις 2 Ιουλίου 2019, αλλά παντρεύτηκε νόμιμα αρκετούς μήνες αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, καθώς τότε οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Σνάιντερ.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ