Μπακογιάννης, Ζαχαριάδης και Δούκας «θα ακονίσουν» τα μαχαίρια τους σε ντιμπέιτ

Πιο κοντά στη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ για το Δήμο Αθηναίων

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση διεξαγωγής ντιμπέιτ στο Δήμο της Αθήνας μετά από πρόταση του Χάρη Δούκα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα ζήτησε τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων του δημοκρατικού τόξου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Δούκας - Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων (@harisdoukas)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» ζητά στην επιστολή του "τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου"

Θετικός ο Κ. Μπακογιάννης

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης απέστειλε από την πλευρά του επιστολή προς τον πρόεδρο στην ΕΡΤ με την οποία αποδέχεται την πρόταση του κ.Δούκα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate στη δημόσια τηλεόραση. Ο συντεταγμένος διάλογος και η ξεκάθαρη παράθεση όλων των προγραμμάτων είναι χρήσιμη για τους πολίτες».

Δέχτηκε και ο Ζαχαριάδης

«Θετική η πρωτοβουλία Δούκα για debate με επιστολή του προς την ΕΡΤ, το έχουμε ζητήσει πολλές φορές δημόσια, οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα είναι σαφείς. Η διαφορά μεταξύ debate το 2019 και όχι debate στο 2023 είναι μια τετραετία στην Αθήνα με Δήμαρχο Μπακογιάννη», σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter ο Κώστας Ζαχαριάδης. Ο τελευταίος έχει την υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ