Theresia Fischer: Μοντέλο ξόδεψε 149.000 ευρώ για να μακρύνει τα πόδια της - Το μετάνιωσε ή όχι; (φωτό)

Οι δυσκολίες που περνά μετά τις επεμβάσεις...

Ένα μοντέλο που έδωσε 149.000 ευρώ για να μακρύνει τα πόδια της λέει ότι τώρα το έχει μετανιώσει βαθιά.

Η Theresia Fischer, από τη Γερμανία, υποβλήθηκε σε δύο ακραίες επεμβάσεις πριν από αρκετά χρόνια, προσθέτοντας 14 εκατοστά στο ύψος της. Έτσι από 1,67 μ., μετά τις δύο επεμβάσεις, έφτασε να  είναι τώρα λίγο κάτω από 1,80 μ..

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, αν και πιθανότατα έχετε δει πολλές από αυτές τις ιστορίες στο παρελθόν, η διαδικασία περιελάμβανε την τοποθέτηση μεταλλικών ράβδων στις κνήμες ενός ατόμου για να του δώσουν πρόσθετο ύψος.

Μιλώντας στην Bild, η Fischer δήλωσε: "Το οστό της κνήμης σπάει καθαρά, οι μύες της γάμπας διασπώνται και σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείται μια ράβδος''.

"Δέκα κλικ την ημέρα σε κάθε πλευρά φέρνουν επιπλέον 0,5 χιλιοστά [0,02 ίντσες]".

Αλλά ενώ τότε ισχυρίστηκε ότι ήταν ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα, η 31χρονη λέει τώρα ότι εύχεται να μην το είχε κάνει ποτέ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό MDR Jump, η Fischer ισχυρίζεται ότι το έκανε μόνο για να ευχαριστήσει τον τότε σύζυγό της, ο οποίος την παρακαλούσε να υποβληθεί στις επεμβάσεις, αναφέρει το ladbible

Γυρνώντας στις συζητήσεις που είχαν, είπε στο κανάλι ότι ο πρώην της της έλεγε: "'Τερέζα, ξέρεις ότι μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες. Θέλω πολύ να ψηλώσεις. Θα μπορούσες να γίνεις μέχρι και 14 εκατοστά ψηλότερη''.

"[Έλεγε] "Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς εμένα. Με χρειάζεσαι". Και αυτό επηρέασε άσχημα την αυτοεκτίμησή της.

Και συνέχισε: "Και αν σου το πουν αυτό 20, 30, 60, 70 φορές - τότε πιστεύεις ότι δεν είσαι τίποτα χωρίς αυτόν.

"Ντρέπομαι γιατί συναίνεσα σε μια επέμβαση που δεν έπρεπε να κάνω", είπε. Πίσω στο 2019, η Fischer δήλωσε ότι ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και ότι είχε υποβληθεί στην επέμβαση για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της μετά από εκφοβισμό στην εφηβεία της.

Πρόσθεσε ότι είχε πράγματι μεγάλο αντίκτυπο στη σεξουαλική της ζωή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ