Φαντασμαγορικό fashion show του Giorgio Armani στη Βενετία - Λαμπερά φορέματα σε έντονα χρώματα - Κομψότητα, βολάν και υπέροχα μοτίβα

Ενδιαφέρουσες και στυλάτες εμφανίσεις!

Στη πραγματοποιήθηκε το fashion show του σπουδαίου σχεδιαστή μόδας Giorgio Armani, με όνομα «One Night Only». Οι σταρς που βρίσκονται στη Βενετία για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, παρακολούθησαν με ευχαρίστηση και την επίδειξη μόδας.

Μεταξύ των καλλιτεχνών και των σελέμπριτι που έδωσαν το παρόν ήταν η Sophia Loren, η Jessica Chastain, ο Benicio Del Toro, η πρωταγωνίστρια του Bridgerton και πρέσβειρα του Armani, Regé-Jean Page, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Martin McDonagh και ο τραγουδιστής Jack Savoretti.

Ο Giorgio Armani, στα 89 του χρόνια, συνεχίζει να αποπνέει χάρισμα και ζωντάνια. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας One Night Only, τον χειροκρότησαν όρθιοι. 

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από την επίδειξη, ο Armani έδειξε τη συναισθηματική του πλευρά, συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Βενετίας. Εξέφρασε την εκτίμησή του για τα συναισθήματα, τα οποία πιστεύει ότι είναι απαραίτητα, τόσο στη μόδα όσο και στον κινηματογράφο. Πάντα τον έλκυε ο κινηματογράφος, επειδή του επιτρέπει να προκαλεί συναισθήματα στους ανθρώπους. Ο Αρμάνι ανέφερε μάλιστα το ενδιαφέρον του να σκηνοθετήσει μια μέρα μια ταινία.

Διαβάστε επίσης: Επανεμφάνιση του αειθαλούς Giorgio Armani: 89 ετών, στα καλύτερά του - Δείτε φωτό και βίντεο από την βράβευσή του στην Βενετία

Στην επίδειξη μόδας παρουσιάστηκαν οι χαρακτηριστικές του λεπτές σιλουέτες με πρόσθετα ρομαντικά στοιχεία, όπως κάπες με παγιέτες, κρόσσια, βολάν στον γιακά και μοτίβα σε σχήμα διαμαντιού. Αυτή η συλλογή παρουσίασε μια απόκλιση από τον συνηθισμένο αυστηρό μινιμαλισμό του, επηρεασμένη από την παρακμή και την ατμόσφαιρα της Βενετίας.

Ο Armani τόνισε ότι η ομορφιά έρχεται από μέσα και αναφέρθηκε στη σημασία των συναισθημάτων. Αποκάλυψε την επιθυμία του να δείξει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιτρέποντας στον εαυτό του να πάρει δημιουργικές ελευθερίες. Παρά την ηλικία του, ο Giorgio Armani παραμένει μια ζωντανή και επιδραστική προσωπικότητα στη βιομηχανία της μόδας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ