Πέγκυ Ζήνα & Κουτσελίνη-Παπασταθόπουλος στο Θέατρο Άλσος: Αγκαλιές με Αθερίδη, Σταυροπούλου, Ζουγανέλη, Αλευρά (φωτό)

Λαμπερές παρουσίες στην παράσταση "Τι φάση πάλι, ρε?".

Στο Θέατρο Άλσος βρέθηκε η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδιστρια Πέγκυ Ζήνα, αλλά και η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της, Αντώνη Παπασταθόπουλο. Παρακολούθησαν την παράσταση "Τι φάση πάλι, ρε?" και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές.

Η Πέγκυ Ζήνα επέλεξε ένα ασπρόμαυρο outfit, αποτελούμενο από μακριά μαύρη παντελόνα και λευκό ριχτό πουκάμισο με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ στον ώμο της είχε περασμένη και μια μαύρη χιαστί τσάντα.

NDP

NDP

NDP

Η Πέγκυ Ζήνα φωτογραφίζεται με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

NDP

Διαβάστε επίσης: H Ζήνα Κουτσελίνη στην Αμερική: Το όνειρο της πραγματικότητα - Μετά από 30 χρόνια «αναμονής» (φωτό)

Από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ντυμένη με ένα casual look. Φόρεσε τζιν παντελόνι σε κλασική γραμμή, το οποίο το συνδύασε με μαύρο ριγέ πουκάμισο και ένα μαύρο δερμάτινο πανωφόρι. Την εμφάνισή της συμπλήρωσε με ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια και ασημί τσάντα στο χέρι.

NDP

Πέγκυ Ζήνα και Ζήνα Κουτσελίνη μαζί σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο, με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

NDP

NDP

NDP

Η Ζήνα Κουτσελίνη στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της, Αντώνη Παπασταθόπουλου.

NDP

Το όμορφο ζευγάρι συνόδεψε και η κόρη τους Έμμα Παπασταθοπούλου.

NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνει κάποιος από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παράστασης είναι ότι πρόκειται για ένα θέαμα πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τους Μανόλη Παντελιδάκη, Μαρίζα Ρίζου, Περικλή Μαθιέλη και Παντελή Μάκκα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπερπαραγωγή που θυμίζει μιούζικαλ του εξωτερικού.

Πλοκή

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα;

Πρωταγωνιστούν: Β. Σταυροπούλου, Θ. Αθερίδης, Ι. Μιχαηλίδης, Γ. Ζουγανέλης, Θ. Αλευράς, Π. Μουζουράκης, Λ. Ελευθερίου, Δ. Ματσούκα, Γ. Τσιμιτσέλης, Μ. Νικολάου, Ηλ. Γαϊτάνη. Σκην.-κοστ.: Μ. Παντελιδάκης. Μουσ.: Μ. Ρίζου. Φωτ.: Π. Μαθιέλης. Βίντεο: Π. Μάκκας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ