Ευτυχισμένη μαμά η Νάντια Μπουλέ: Πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό για την κόρη της - Το στομάχι μου είναι κόμπος

Καλή σχολική χρονιά...

Η Νάντια Μπουλέ είδε την κόρη της να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό για πρώτη φορά και μοιράστηκε τις σκέψεις της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι χαρούμενη που η μοναχοκόρη της η Σεμέλη πάει στο σχολείο και ανοίγει τα φτερά της, ωστόσο νιώθει ανησυχία που πρέπει να την αποχωριστεί.

Σε μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram, ανήρτησε την κόρη της να είναι ντυμένη με τα πιο χαριτωμένο και μοδάτο outfit, με ένα σακίδιο στην πλάτη της.

Η Νάντια Μπουλέ συνόδευσε την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: "Πρώτη ημέρα στον παιδικό και το στομάχι μου είναι κόμπος από τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά για το νέο ξεκίνημα και συγκίνηση για τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας της. Τα παιδιά σε κάνουν να συνειδητοποιείς το πέρασμα του χρόνου πιο ανάγλυφα από οτιδήποτε άλλο. Μικρά ανθρωπάκια που ανοίγουν τα φτερά τους κάθε μέρα, όλο και περισσότερο. Πέτα, αγάπη μου μεγάλη!"

 

 

Η Νάντια Μπουλέ είναι μια ευτυχισμένη μαμά και αυτό φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάσει χαρούμενες οικογενειακές στιγμές με την κόρη της.

 

 

Σε άλλη ανάρτηση μοιράζεται με τους ακολούθους της, ότι η κόρη της βρίσκεται συνέχεια πάνω της στις διακοπές. Ωστόσο, εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει πολύ.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η Νάντια Μπουλέ κάνει & δίνει μαθήματα γιόγκα: Η δική της άσκηση με μπικίνι πλάι στην πισίνα – Τα σχόλια θαυμασμού για το κορμί - σπαθί (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ