Λαμπερές εμφανίσεις στη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε": Ρέμος, Κοσιώνη, Γλυκερία, Ασλανίδου στο Καλλιμάρμαρο - Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή

Μεγάλη προσέλευση γνωστών ονομάτων στη συναυλία-αφιέρωμα!

Χθες το βράδυ, στις 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε", η οποία ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή. Στη συναυλία τραγούδησαν τα κομμάτια του μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Στο Καλλιμάρμαρο για το αφιέρωμα βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Λιανός.

Η φετινή συναυλία του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη, Αντώνη Βαρδή, που άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στην ελληνική μουσική, καθιστώντας τον έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους τόσο της έντεχνης όσο και της λαϊκής σκηνής.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Βαρδής: 8 χρόνια χωρίς τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδοποιό - τα καλύτερα τραγούδια του (βίντεο)

Με τα έσοδα της συναυλίας θα αγοραστούν ανεπτυγμένα βραδύκαυστα και πλατύφυλλα δέντρα για τις επόμενες αναδασώσεις και τις επόμενες γενιές 

Οι καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στη συναυλία αφιλοκερδώς, είναι με αλφαβητική σειρά οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου και Αντώνης Ρέμος.

Ειδική συμμετοχή ήταν αυτή της Χάρις Αλεξίου, ενώ τιμητικά συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε παρκάτω φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά!

NDP

Ο  γιος του μεγάλου μουσικού Αντώνη Βαρδή, Γιάννης Βαρδής με τον Αντώνη Ρέμο στη σκηνή.

NDP

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ. Τζιν παντελόνι και ροζ σακάκι με ασορτί πουκάμισο για το μοντέλο και σχεδιάστρια μόδα, στα μαύρα ο τραγουδιστής.

NDP

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με το εκθαμβωτικό outfit της η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη. Ντυμένη στα γαλάζια και φορώντας ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα, βρέθηκε και αυτή στη συναυλία.

NDP

Με λευκό κοστούμι, μαύρο see-through μπλουζάκι με στρας και κοτσίδα στα μαλλιά, εντυπωσίασε η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

NDP

Ένα ιδιαίτερο εμπριμέ και πολύχρωμο σετάκι επέλεξε για την εμφάνισή της στη σκηνή η χαρισματική τραγουδίστρια Γλυκερία.

NDP

Με ασπρόμαυρο κομψό look η ερμηνεία της λαϊκής τραγουδίστριας, Πέγκυς Ζήνα.

NDP

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και τραγουδιστής, Χάρης Βαρθακούρης, παρέα με τον γιο του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη.

NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ