"Λύγισε" στο Καλλιμάρμαρο η Χάρις Αλεξίου: Το συγκινητικό γράμμα στον Αντώνη Βαρδή - Ο "φορτισμένος" λόγος της κόρης του συνθέτη

Συγκίνηση και δάκρυα στη συναυλία-αφιέρωμα στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή!

Στο Καλλιμάρμαρο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου χθες Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου για να απολαύσει τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον εμβληματικό Έλληνα συνθέτη, Αντώνη Βαρδή, στο πλαίσιο του "Όλοι μαζί μπορούμε". Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ένα γράμμα που είχε ετοιμάσει η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, Χάρις Αλεξίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια που της είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής. Παρόλο που είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο του 2022 ότι σταματάει από τη σκηνή, η Χάρις Αλεξίου δεν θα μπορούσε να λείπειε από αυτήν τη μοναδική συναυλία. Μάλιστα, διάβασε και ένα συγκινητικό γράμμα που είχε γράψει για τον Έλληνα μουσικό. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

NDP

NDP

 

 

Φυσικά από τη συναυλία δεν θα μπορούσαν να λέιψουν και τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή. Ο τραγουδιστής και συνθέτης, Γιαννης Βαρδής, αλλά και η αδερφή του Καλλιστώ, ανέβηκαν στη σκηνή.

Ο Γιάννης Βαρδής ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια του πατέρα του, μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης: Λαμπερές εμφανίσεις στη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε": Ρέμος, Κοσιώνη, Γλυκερία, Ασλανίδου στο Καλλιμάρμαρο - Αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που έβγαλε λόγο η αδερφή του, Καλλιστώ.

Στην αρχή της συναυλίας ανέφερε: «Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου.

Έχω ένα προαίσθημα απόψε ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς.

Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…»

 

@panikrecords Καλλιστώ Βαρδή: Τα λόγια για τον πατέρα της Αντώνη...#antonisvardis #kallistovardi #oloimaziboroume #panikrecords #foryou #kallimarmaro ♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

 

NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ