Paris Hilton: Πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ για τον ρόλο της μαμάς - Στην πισίνα με τον Phoenix Barron

Βουτιές στην πισίνα για την Paris Hilton και τον γιο της.

Η Paris Hilton μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram όμορφες οικογενειακές στιγμές από τις βουτιές της στην πισίνα αγκαλιά με τον γιο της, τον Phoenix Barron. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γιορτάσει την "Labor Day".

Η "Ημέρα της Εργασίας" (Labor Day) στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια δημόσια αργία που γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου προς τιμήν του αμερικανικού εργατικού κινήματος και της συμβολής των εργαζομένων στη δύναμη, την ευημερία, τους νόμους και την ευημερία της χώρας.

Χαρούμενη μαμά η διάσημη κληρονόμος, Paris Hilton, πόζαρε στην πισίνα φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Τα μαλλιά της κάλυπτε ένα μεγάλο σκούρο καπέλο, ενώ φορούσε και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, είναι φανερό από τις φωτογραφίες, ότι η Paris Hilton δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ.

Στα χέρια της κράτησε τον μοναχογιό της, τον οποίο έφερε σχετικά πρόσφατα στη ζωή, μέσω παρένθετης μητέρας. Το αγόρι το έντυσε με ένα εμπριμέ μαγιό σε αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, ενώ του φόρεσε και ένα παιχνιδιάρικο γαλάζιο καπέλο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Paris Hilton έγραψε: "Ελπίζω όλοι να είχατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο της Labor Day, ξέρω ότι το κάναμε εμείς".

Instagram @parishilton

Instagram @parishilton

Instagram @parishilton

Διαβάστε επίσης: Πάρις Χίλτον: Τρυφερή αγκαλιά στο μωρό της - Με το μικρό μου αγγελούδι

Η Phoenix γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας στις 16 Ιανουαρίου 2023. Σε συνέντευξή της στο Glamour UK, η Paris μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την παρένθετη μητρότητα.

Η χρυσή πληρονόμος είπε ότι η απόφασή της βασίζεται σε τραύματα του παρελθόντος. Όταν ήταν 16 ετών, βίωσε σεξουαλική κακοποίηση στο οικοτροφείο Provo Canyon της Γιούτα, γεγονός που την έκανε να φοβάται τις ιατρικές εξετάσεις που συνοδεύουν την εγκυμοσύνη.

"Απλώς φοβάμαι τόσο πολύ... ο τοκετός και ο θάνατος είναι τα δύο πράγματα που με φοβίζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ