Αντώνης Καργιώτης: Ποιος ήταν ο 36χρονος που έριξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon - Βιοπαλαιστής άνθρωπος για όλες τις δουλειές

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αντώνης Καργιώτης όταν το έριξαν από τον καταπέλτη του Blue Horizon

Ο Αντώνης Καργιώτης είναι ο 36χρονος που έχασε χθες με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή του, όταν υπάλληλοι στο Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες συγχωριανών του, ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου, που έκανε δουλειές το ποδαριού, κυρίως θελήματα, για να ζήσει.

Zούσε στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, μόνος με τα αδέλφια του, καθώς έχασαν την μητέρα τους πριν λίγο καιρό.

Ηταν μια οικογένεια με 10 παιδιά που ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου.

Ο Αντώνης ερχόταν συχνά στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και επέστρεφε πάντα στην πατρίδα του με το πλοίο.

Διαβάστε ακόμα: Βιοπαλαιστής από το Λασίθι ο 36χρονος που έριξαν από το Blue Horizon - Για ανθρωποκτονία καπετάνιος & 3 μέλη του πληρώματος (βίντεο)

Χθες το βράδυ είχε βγάλει κανονικά εισιτήριο και είχε επιβιβαστεί κανονικά στο πλοίο. Αποβιβάστηκε στη συνέχεια -ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέβηκε να πάρει καφέ- και όταν επιχείρησε να ανέβει ξανά έγινε αυτό το σκηνικό της φρίκης που έχει καταγραφεί σε πολλά βίντεο.

«Χωρίς δουλειά και αυτό που αποκαλούν στις μέρες μας potential βοηθούσε όποιον του το ζητούσε με αντάλλαγμα ένα χαρτζιλίκι ή λίγα τρόφιμα για το σπίτι. Χωρίς άλλα εισοδήματα από τη μέρα που έχασε τη μητέρα του σε μια ζωή που για τους περισσότερους θα φάνταζε σωστός Γολγοθάς, ο ίδιος συνέχισε να καβαλάει το ποδήλατο του και να παλεύει για μια χούφτα ευρώ ή λίγες μπουκιές φαγητό πάντα με ένα ανεξήγητο πολλές φορές χαμόγελο».

Διαβάστε ακόμα: Δείτε σοκαριστικά βίντεο: Πέταξαν 36χρονο από τον καταπέπλη του Blue Horizon στη θάλασσα - Ο άνθρωπος πέθανε

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ανέφερε ότι ο 36χρονος ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν είχε ποτέ προκαλέσει προβλήματα στην περιοχή, ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Είναι μεγάλη η θλίψη μας για αυτό το περιστατικό και τον άδικο χαμό ενός συντοπίτη μας, ο οποίος ήταν γνωστός στην περιοχή και ποτέ δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους φέρουν ευθύνη για αυτό το απάνθρωπο περιστατικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ