Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας για το περιστατικό στο Blue Horizon: Όξω, όξω φώναζαν με όλη τη δύναμή τους - Λες και ήταν κανένα σκουπίδι

Απίστευτα τα όσα περιγράφει!

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή ενός μάρτυρα, που είδε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στον Πειραιά, κατά το οποίο οι υπάλληλοι του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη στη θάλασσα, με αποτέλσμα να χάσει τη ζωή του.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Καλύτερα να μην το έβλεπα ποτέ», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία που καταγράφηκε στην κάμερα το βράδυ της Τρίτης5 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά. Οι υπάλληλοι του πλοίου έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο, ενώ αυτό είχε ήδη ξεκινήσει.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει ο κ. Βασίλης, που ήταν μπροστά στο απεχθές περιστατικό. Μάλιστα, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Τέτοια ξεφτίλα ανθρώπου δεν υπάρχει πουθενά. Αν ήταν κανένας σκύλος θα τον τραβούσαν επάνω και θα τον έσωζαν. Αυτόν τον έριξαν στη θάλασσα».

«Ήταν τρεις, οι δύο ανακατεύτηκαν. Όξω, όξω φώναζαν με όλη τη δύναμή τους… Δεν φαντάζεσαι τι γινόταν εκεί πέρα. Λες και ήταν κανένα σκουπίδι, τον πέταξαν στη θάλασσα τσάμπα και βερεσέ, για μισό λεπτό οι αλήτες» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Βιοπαλαιστής από το Λασίθι ο 36χρονος που έριξαν από το Blue Horizon - Για ανθρωποκτονία καπετάνιος & 3 μέλη του πληρώματος (βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδικοχαμένος Αντώνης είχε εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο βίντεο που συγκλονίζουν το πανελλήνιο: Η στιγμή που ρίχνουν τον Αντώνη στη θάλασσα & οι τελευταίες τους στιγμές στην πάλη με τα κύματα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ