Μιχάλης Μανιάτης: Στην Κίνα ξεκινάει δουλειά ο... αγνώριστος αγαπημένος ηθοποιός - Κατάλευκα μαλλιά & γένια - Τεράστιο χαμόγελο

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης, έχει εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα και κατοικεί στην Κίνα. Έφυγε από τη χώρα στα 65 του λόγω της οικονομικής κρίσης και ταξίδεψε στην Κίνα, όπου αποφάσισε να γίνει σεφ!

Ωστόσο, σε πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο 71χρονος ηθοποιός μάς έδειξε την άφιξή του στα Studio της China Media Group. Φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο.

Facebook / Michalis D Maniatis

Facebook / Michalis D Maniatis

Facebook / Michalis D Maniatis

Ο ηθοποιός, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από γνωστές ταινίες των '80s, όπως τις "Άγγελος", "Ρεμπέτικο» και «Λούφα και παραλλαγή», είχε μιλήσει στο παρελθόν για την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στην Κίνα.

 

 

«Απολαμβάνω τη ζωή. Με ενδιαφέρει να περνάμε όλοι πολύ ωραία. Και αν κάτι δεν μου δημιουργεί κέφι, δεν προσθέτει αξία στην καθημερινότητά μου, δεν το κάνω».

«Είμαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα, στην Κυπαρισσία, και με το άλλο στην Κίνα. Αυτό προέκυψε όπως όλα στη ζωή μου. Όταν κάνεις σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει. Ό,τι έχω σχεδιάσει στη ζωή μου δεν έγινε ποτέ και ό,τι πέτυχα στη ζωή μου ήρθε στο δρόμο μου από τύχη. Στην Κίνα είμαι ο "Μισού", δηλαδή "Ο θείος Μιχάλης"». 

Facebook / Michalis D Maniatis

Διαβάστε επίσης: Ο Μιχάλης Μανιάτης εξομολογείται: O Άντονι Χόπκινς μου δίδαξε πως να παίξω σωστά τον ρόλο του ‘’Άγγελου’’ - Οι απειλές για την ζωή μου (βίντεο)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ