Dear Manouka: οι γεύσεις που αγαπήσαμε επιστρέφουν στις 14 Σεπτεμβρίου - Πρωταγωνιστής το bao bun κατσίκι

Με ανανεωμένη λίστα κρασιών και με τα υψηλού επιπέδου cocktails του Γιάννη Πίσσα

Το Dear Manouka, επιστρέφει από τις 14 Σεπτεμβρίου και αφιερώνει τον Σεπτέμβριο στο πιάτο που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο:

Bao bun με κατσίκι, χειροποίητη πίκλα αγγούρι και σάλτσα μάνγκο με σφραγίδα το χαρακτηριστικό ελάφι γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μενού, το οποίο προτείνει ξεχωριστά πιάτα με προσεγμένη μείξη τάσεων, υλικών και τεχνικών.

Με ανανεωμένη λίστα κρασιών και με τα υψηλού επιπέδου cocktails του Γιάννη Πίσσα, το Dear Manouka, δίνει ξανά ραντεβού στον γραφικό πεζόδρομο της Ηρώνδα όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει. Έπειτα καλεί στο μοναδικό ροζ σκηνικό στο εσωτερικό του που φέρει την υπογραφή του Studiomateriality.

Η funky fusion κουζίνα του Dear Manouka, που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη ημέρα υπόσχεται να προσφέρει για μία ακόμα χρονιά υψηλής ποιότητας γεύση, εξυπηρέτηση και εμπειρία.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν εκπλήξεις που θα λατρέψουν οι foodies που αναζητούν συνεχώς κάτι καινούριο για τον ουρανίσκο τους.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έφτιαξε παραδοσιακά σουγάνια - Παραδοσιακό φαγητό που φτιάχνουν στη Μυτιλήνη σε μεγάλες γιορτές

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ