Ο ηθοποιός Κρις Έβανς παντρεύτηκε την Άλμπα Μπαπτίστα - Oι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας

Ποια είναι η  Άλμπα Μπαπτίστα; 

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Έβανς (Chris Evans), παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό 'Αλμπα Μπαπτίστα (Alba Baptista) κατά τη διάρκεια ρομαντικής τελετής σε ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης, το Σάββατο, σύμφωνα με μία πηγή του People.

 

 

Το ζευγάρι είχε καλέσει τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους να παρακολουθήσουν την «όμορφη» τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας και τα τηλέφωνά τους δεν επιτρέπονταν.

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού εθεάθησαν για το γάμο στην κοντινή Βοστώνη μεταξύ αυτών οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.), Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner), καθώς και ο Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) με την σύζυγό του Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Ο ηθοποιός των "Εκδικητών" και η ηθοποιός από το Λούσο-Βραζιλία πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Νοέμβριο του 2022, όταν μια πηγή δήλωσε στο People ότι οι δυο τους βγαίνουν για "πάνω από ένα χρόνο". 

"Είναι ερωτευμένοι και ο Chris δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος".  "Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν". 

Αν και λίγα είναι γνωστά για τη σχέση του ζευγαριού, ο Evans επιδεικνύει με περηφάνια την αγάπη του για την Baptista στο διαδίκτυο.

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός κάνει διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο πριν από το Σαββατοκύριακο των εορτών της 4ης Ιουλίου. Από τότε έχει απενεργοποιήσει τον λογαριαμσό του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ