Παππούς γίνεται ο άντρας που στα 12 βιάστηκε από τη δασκάλα του - εκείνη μπήκε φυλακή , έκαναν δύο παιδιά, το δραματικό της τέλος

H ιστορία τους είχε προκαλέσει ντόρο. 

Είχαν έρθει κοντά όταν ο Βίλι ήταν μόλις 12 ετών και η Μαίρη Κέι, που τότε ήταν γύρω στα τριάντα, ήταν η δασκάλα του. Μέσα σε λίγους μήνες ξεκίνησαν μια σεξουαλική σχέση.

Καθώς η είδηση του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον συγκλόνισε τον κόσμο, οι άνθρωποι έμειναν εμβρόντητοι στη σκέψη ότι μια 34χρονη, μεσοαστή, παντρεμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν ικανή να διαπράξει ένα τόσο φρικτό έγκλημα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Mary Kay πήγε στη φυλακή για βιασμό παιδιού δευτέρου βαθμού - και γέννησε πίσω από τα κάγκελα - το ζευγάρι αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη σχέση του.

Τώρα η οικογένεια - και η ιστορία τους - είναι και πάλι στην επικαιρότητα, αφού η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, η Georgia, δημοσίευσε στο Instagram ότι περιμένει αγοράκι τον Ιανουάριο.

 

 

Ο 40χρονος Βίλι, ο οποίος απέκτησε μια τρίτη κόρη, τη Σοφία, το 2022, πρόκειται να γίνει παππούς  για πρώτη φορά - αλλά χωρίς τη Mary Kay στο πλευρό του.

Insta post from daughter Audrey

Η ιστορία που συγκλόνισε 

Επιστροφή στον Σεπτέμβριο του 1996. Ένας 12χρονος, ο Vili μπήκε ξεκίνησε έκτη τάξη στο δημοτικό σχολείο Shorewood στην Ουάσινγκτον. Εκεί αναγνώρισε τη Mary Kay, την οποία είχε δασκάλα  και στη δεύτερη τάξη, όταν ήταν μόλις οκτώ, αναφέρει το metro

«Υπήρχε ένας σεβασμός, μια διορατικότητα, ένα πνεύμα και μια κατανόηση μεταξύ μας που μεγάλωσε με την πάροδο του χρόνου», είπε στους Seattle Times τον Ιούλιο του 1997. 

Καθώς έκανε και πάλι ιδιαίτερα μαθήματα στον Vili τέσσερα χρόνια αργότερα, η Mary Kay διαπίστωσε ότι το αγόρι ήταν ταλαντούχος καλλιτέχνης και άρχισε να περνάει χρόνο μαζί του εκτός της τάξης για να αναπτύξει τις δεξιότητές του. Ο Vili επισκέφθηκε ακόμη και το σπίτι της, και έγινε φίλος με τον σύζυγο της Mary Kay, Steve, και τα τέσσερα παιδιά της. 

Όταν τελείωσε η σχολική χρονιά, η καθηγήτρια και ο μαθητής πήγαν  για δείπνο και για πρώτη φορά έκαναν σεξ. 

Το ίδιο καλοκαίρι, η αστυνομία βρήκε το αγόρι και τη Μαίρη Κέι σε ένα μίνι βαν. Ο Vili είπε γρήγορα ψέματα στην αστυνομία, λέγοντας ότι ήταν 18 ετών. Αν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι αφού ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά.

 

 

Το φθινόπωρο του 1996, η Mary Kay ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του μαθητή.

Η Mary Kay ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της στην καλύτερή της φίλη, Michelle Lobdell, στο τηλέφωνο. "Έχω κάποια νέα και αυτό είναι δύσκολο", είπε στη φίλη της. "Είμαι έγκυος και δεν είναι του Steve

Ο Lobdell δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα New York Post ότι "ήταν μια συγκλονιστική στιγμή" και ότι η Mary Kay έβγαλε προς τα έξω ότι ο πατέρας ήταν φοιτητής. "Δεν μου είπε ότι ήταν 12 ετών. 

Ο Steve Letourneau, ο τότε σύζυγος της Mary Kay, έψαχνε στα χαρτιά στις αρχές του 1997 όταν βρήκε ερωτικές επιστολές μεταξύ της συζύγου του και του μαθητής της. Αντιμετωπίζοντας τον έφηβο γι' αυτά, απείλησε ότι θα πει στην οικογένεια του Βίλι για την άθλια σχέση τους, αν δεν την τελείωνε.

"Ο φόβος για την αντίδραση της μητέρας μου και η σκέψη ότι όλοι θα επηρεάζονταν από αυτό ήταν ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου, οπότε είπα, για το καλό όλων, εντάξει. Ήταν κάπως καταστροφικό", θυμήθηκε η Vili σε συνέντευξή της το 2018.

Ωστόσο, ήταν πολύ αργά, καθώς μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 4 Μαρτίου, η Mary Kay συνελήφθη για βιασμό παιδιού δευτέρου βαθμού μετά από πληροφορία από συγγενή του Steve.

 

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και τον Μάιο του 1997 απέκτησε την κόρη της Audrey.

Και οι δύο κόρες βρίσκονταν υπό την επιμέλεια της μητέρας της Βίλι, Σούνα, ενώ η Μαίρη Κέι εξέτισε την ποινή της.

Παρόλο που το ζευγάρι χώρισε τελικά το 2019, η Mary Kay κατέληξε να περάσει τις τελευταίες της εβδομάδες με τον πρώην σύζυγό της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου. 

 

"Ο Vili, προς τιμήν του, όταν έμαθε για την ασθένειά της, και ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες, επέστρεψε από την Καλιφόρνια και της παρείχε 24ωρη φροντίδα, κυριολεκτικά μέχρι το τέλος", δήλωσε ο David Gehrke, ο οποίος εκπροσώπησε τη Letourneau καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης της, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο KIRO.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ