Μέριλιν Μονρόε: δεν θα κατεδαφιστεί τελικά το τελευταίο σπίτι της – οι αρχές πάγωσαν την κατεδάφιση της έπαυλης

Εκατοντάδες τηλέφωνα μπλόκαραν την άδεια κατεδάφισης

Η τελευταία κατοικία της Μέριλιν Μονρόε, το μοναδικό σπίτι το οποίο αγόρασε και στο οποίο πέθανε, δεν θα κατεδαφιστεί τελικά, με παρέμβαση των αρχών.

Το ακίνητο, το οποίο πουλήθηκε πρόσφατα για περίπου 8,35 εκατομμύρια δολάρια, διαθέτει αυθεντικά αρχιτεκτονικά στοιχεία από την κατασκευή του το 1929, αλλά έχει γίνει ανακαίνιση στην κουζίνα και στα μπάνια.

Η Μέριλιν Μονρό αγόρασε το σπίτι αυτό στο Λος Άντζελες το 1962 και πέθανε τραγικά εκεί αργότερα το ίδιο έτος. Το ακίνητο άλλαξε χέρια αρκετές φορές, με πιο πρόσφατη το 2017 με αντίτιμο για 7,25 εκατομμύρια δολάρια.

 

@joy.of.everything The current owners of Marilyn Monroe's historic home in Brentwood want to demolish the hacienda-style house. Should they be allowed to? #marilynmonroe #marilynmonroehome #marilynmonroehouse #iconichome #breakingnews #architecture #historichome #hollywoodhomes #marilyn #demolition ♬ original sound - Joy Of Everything

 

Η είδηση ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της έπαυλης, στην οποία βρέθηκε νεκρή η ηθοποιός σε ηλικία 36 ετών, κατέθεσαν αίτηση για άδεια κατεδάφισης αμέσως μετά την αγορά προκάλεσε τεράστια κατακραυγή.

Η δημοτική σύμβουλος του Λος 'Αντζελες Τρέισι Παρκ (Traci Park), δήλωσε ότι δέχτηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα που την προέτρεπαν να σώσει το σπίτι που βρίσκεται στη διεύθυνση 12305 Fifth Helena Drive στην αριστοκρατική γειτονιά Μπρέντγουντ του Λος 'Αντζελες, αναφέρει το Reuters.

Δείτε φωτογραφίες από εσωτερικό του πανέμορφου σπιτιού.

 

@merchmotel

Marilyn Monroe’s home at risk of demoltion. More information on instagram. Photos via Zillow, theMLS, housecrazysarah.life

♬ And So To Sleep Again - Patti Page

 

Διαβάστε επίσης: Δύο βασίλισσες μαζί: Όταν η Ελισάβετ συνάντησε την Μέριλιν Μονρόε - οι εντυπωσιακές τουαλέτες, τα γάντια (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ