Michael Kors: Ρομαντικές δαντέλες - γήινα χρώματα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης - Αφιερωμένη η επίδειξη στη μητέρα του σχεδιαστή

Κομψές δημιουργίες από τον Michael Kors για το NYFW!

Με θέα το μαγευτικό Μανχάταν κάτω από την διάσημη γέφυρα Williamsburg στο Domino Park του Μπρούκλιν, ανάμεσα σε ροζ και άσπρες μπουκαμβίλιες ο σχεδιαστής Μάικλ Κορς (Michael Kors) απέτισε φόρο τιμής στην μητέρα του με ένα υπέρλαμπρο σόου παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Τζόαν Κορς  (Joan Kors), πρώην μοντέλο, έφυγε από την ζωή τον Αύγουστο, σε ηλικία 84 ετών. «Η μητέρα μου ήταν πραγματικά η απόλυτη μούσα μου, ο απόλυτος υποστηρικτής μου» δήλωσε ο σχεδιαστής πριν από την επίδειξη.

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

Το κυρίαρχο στοιχείο της επίδειξης μόδας του Michael Kors ήταν σίγουρα η δαντέλα, την οποία την είδαμε σε διάφορα χρώματα, αν και η χρωματική παλέτα επέμεινε ιδιαίτερα στα λευκά, μαύρα και nude σύνολα.

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

Τα καφτάνια και τα μίνι φορέματα που θυμίζουν τις δεκαετίες των '60s και '70s. Επιπλέον, το χρυσό, το καφέ, το λιλά αλλά και το ροδακινί ήταν μερικά ακόμα χρώματα που είδαμε στην πασαρέλα του Michael Kors.

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

 

 

Instagram @michaelkors

 

 

Όπως αναφέρθηκε, η επίδειξη ήταν αφιερωμένη στη μητέρα του σχεδιαστή για την οποία μίλησε κιόλας στη συνέντευξη πριν το σόου.

Διαβάστε επίσης: Blake Lively: Με glam disco εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη - Η ολόσωμη χρυσή φόρμα Michael Kors που μας ταξίδεψε στα '70s

Η συλλογή απέπνεε μια χαλαρή ατμόσφαιρα παραλίας, αποτυπώνοντας την ουσία των ανέμελων διακοπών. Το runway show συνοδεύτηκε από τις μελωδικές μελωδίες των κλασικών τραγουδιών του Burt Bacharach, όπως τα "What the World Needs Now" και "Promises, Promises".

Σκεπτόμενος την έμπνευσή του για τη συλλογή, ο Kors μοιράστηκε: "Όλοι μας ονειρευόμαστε διακοπές. Ήθελα να έχω αυτό το είδος της γοητείας των ξυπόλυτων ποδιών".

Ωστόσο, στο επίκεντρο της δημιουργικής του διαδικασίας ήταν η μνήμη της μητέρας του.

 "Ταξιδέψαμε μαζί τον κόσμο και έχω τόσες απίστευτες αναμνήσεις από τις διακοπές μαζί της. Ήταν μια γυναίκα που έσπαγε τους κανόνες. Φορούσε καυτά παντελόνια στο γραφείο. Νομίζω ότι πάντα διασκέδαζε με τη μόδα και γνώριζε πραγματικά τον εαυτό της".

 

 

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

Instagram @michaelkors

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ