Βρετανία: 40χρονος γιατρός, σπουδαγμένος στο Κέιμπριτζ, εξανάγκασε 6 γυναίκες να συνευρεθούν μαζί του - Έκανε σεξ και στο χειρουργείο (φωτό)

Ο 40χρονος Τομ Πλίμερ δικάζεται μετά από καταγγελίες που έκαναν σε βάρος του 6 θύματα των σεξουαλικών του ορέξεων

Ένας 40χρονος γιατρός με σπουδές στο Κέιμπριτζ κατηγορείται ότι έκανε σεξ με πολλές γυναίκες στο ιατρείο του, είπε ψέματα ότι μέλη της οικογένειάς του ήταν άρρωστα προσπαθώντας να κερδίσει τη συμπάθειά τους και να φτάσει πιο εύκολα στο στόχο του αναφέρει το δικαστήριο.

Ο Τομ Πλίμερ, έχει δεχθεί καταιγισμό ισχυρισμών από τουλάχιστον μισή ντουζίνα γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης μιας συναδέλφου του, που ισχυρίζεται ότι την ανάγκασε σε εβδομαδιαίες σεξουαλικές συνευρέσεις στο ιατρείο του στο Σουίντον του Γουίλτσαϊρ.

Ο γιατρός κάλεσε ακόμα και στο χειρουργείο δύο γυναίκες που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών όπου επιδόθηκε και με αυτές σε σεξουαλικές πράξεις κατά τη διάρκεια την εργασίας του, αναφέρει η έρευνα που έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος.

Ακόμα ο γιατρός κατηγορείται ότι έστειλε φωτογραφίες γεννητικών οργάνων που «τραβήχτηκαν στη δουλειά» σε άλλες γυναίκες που γνώρισε σε ιστότοπο γνωριμιών.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε επίσης ότι ο Πλίμερ απείλησε μια άλλη γυναίκα, λέγοντας ότι ήξερε «που μένει» και αν μιλήσει «θα της κόψω το λαιμό».

Plimmer (pictured) invited two women he met on dating sites to the surgery and engaged in sex acts with them during working hours, the Medical Practitioners Tribunal heard

Το σοκολατένιο κουνελάκι

Η σχέση του Πλίμερ με την συνάδελφό του ξεκίνησε με ένα «υπαινιγμό για ένα σοκολατένιο κουνέλι», όπως κατέθεσε στο δικαστήριο.

Τον Μάιο του 2018, ο ιατρός, της έδειξε ένα βίντεο που τον έδειχνε να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες «χωρίς προειδοποίηση», είπε ο Mark Monaghan, ο οποίος παρουσίαζε την υπόθεση εκ μέρους του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια, φέρεται να προσπάθησε να τη «φιλήσει» και να «αγγίξει», με τον Monaghan να ισχυρίζεται ότι ο Πλίμερ «θα έμπαινε στο δωμάτιό της με το παντελόνι του και θα τη φλέρταρε» παρά την άρνησή της, ανέφερε η Sun.

Ο κ. Monaghan υποστήριξε ότι ο Πλίμερ γνώριζε ότι ο συνάδελφος ήταν «ευάλωτη» και έκανε «κατάχρηση της θέσης του».

Plimmer was also accused of lying that his mother and brother were ill so he could avoid seeing one woman and see another instead

Υποστηρίχθηκε επίσης ότι η γυναίκα και ο Πλίμερ επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις στη αίθουσα συμβουλίων πολλές φορές. Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι της έστελνε συχνά βίντεο, κάτι που παραδέχθηκε.

Σε μια άλλη περίπτωση, όταν η γυναίκα ήταν «φανερά στενοχωρημένη», ο Πλίμερ έβαλε το «βραχίονα γύρω της» και την οδήγησε σε δωμάτιο για να «της φτιάξει τη διάθεση». Στη συνέχεια, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα, είπε στο δικαστήριο.

Ήταν «πάντα συναινετική»

Υπήρχε σεξουαλική συμπεριφορά με την συνάδελφο σε «εβδομαδιαία βάση», αλλά ο Πλίμερ επιμένει ότι ήταν «πάντα συναινετική». Η γυναίκα φέρεται να φοβόταν να αναφέρει το γεγονός και φοβήθηκε ότι θα κατηγορηθεί.

Plimmer gained his medical degree from the world-renowned Cambridge University

Νέα σχέση το 2019

Ο Πλίμερ συνάντησε μια άλλη γυναίκα σε μια εφαρμογή γνωριμιών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019 και την έφερε στην αίθουσα συμβουλίων στις 3 Ιανουαρίου. Στο δικαστήριο κατέθεσε ότι έφτιαξε ένα φλιτζάνι τσάι, κλείδωσε την πόρτα και μετά ακολούθησε σεξ.

Μόλις γνώρισε τους γονείς, έφυγε…

Το δικαστήριο ενημερώθηκε επίσης ότι συνάντησε μια άλλη γυναίκα μέσω διαδικτύου, που ονομάστηκε «Miss C», τον Μάιο του 2018. Το ζευγάρι πήγε στο τένις στο Wimbledon όπου μάλιστα γνώρισε τους γονείς της.

Έπειτα άρχισε να «βρίσκει δικαιολογίες» για να αποφύγει να τη δει, συμπεριλαμβανομένου του ότι η μητέρα του είχε υποστεί «αρκετά σοβαρά εγκεφαλικά» και έπρεπε να νοσηλευτεί σε κέντρο απεξάρτησης.

«Αυτές οι δικαιολογίες ήταν σκόπιμα ψέματα για να του επιτρέψουν να μπορεί να βλέπει άλλες γυναίκες», υποστήριξε ο κ. Monaghan.

Τον Μάιο του 2020, αφού το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια, χώρισε επειδή η συμπεριφορά του ήταν απόμακρη.

During the tribunal the doctor was hit with allegations from at least half a dozen women, including a 'vulnerable' colleague

Το 4ο θύμα

Ο Plimmer φέρεται να συνέχισε να είναι «προσεκτικός», αλλά ζούσε ήδη με μια άλλη γυναίκα, τη «Miss D», την οποία είχε γνωρίσει τον Ιανουάριο του 2019.

Η τακτική ίδια, ακύρωσε αρκετά από τα πρώτα του ραντεβού με τη «Miss D» όπως την αποκαλεί το δικαστήριο, ισχυριζόμενος ότι είχε έναν άρρωστο αδερφό στο νοσοκομείο. Της έστειλε ακόμα και φωτογραφίες σχετικά με τις υποτιθέμενες συνθήκες του αδερφού του, ιστορία που φυσικά ήταν κατασκευασμένη.

Tom Plimmer, 40, (pictured) has been hit with allegations from a half a dozen women, including a 'vulnerable' colleague who claims he forced her into weekly sex sessions at his GP practice in Swindon, Wiltshire

Σύμφωνα με την daily mail, την 5η γυναίκα τη γνώρισε επίσης σε έναν ιστότοπο γνωριμιών το 2021, της έστελνε φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του που τραβήχτηκαν στη δουλειά. Απειλές δέχθηκε η 6η γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι της είπε ότι θα της κόψει το λαιμό, αν τον καταγγείλει.

Η δίκη του γιατρού συνεχίζεται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ