Κατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on camera - «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω!» (βίντεο)

Συγκινήθηκε καθώς μιλούσε ο γυναικολόγος της καλής της φίλης, Μαριλούς Κοζάρη

Δεν μπορέσε να κρατήσει τη συγκίνηση της η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για τον τοκετό της Μαριλούς Κοζάρη!

«Αχ και να ξέρατε τι παιδί έκανε η Μαριλού με τον Μουζουράκη, Πήγα και το είδα και εν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω! Ένα κοριτσάκι 4 κιλά και δεν το λέω επειδή είναι το μωρό της κολλητής μου, δεν έχω δει ομορφότερο μωρό στη ζωή μου, πιο ήρεμο, πιο γαλήνιο. Χτες ήταν η πρώτη φορά παρότι έχουν γεννήσει και άλλες φίλες μου που είπα “Θε μου βοήθησε με να ζήσω κι εγώ αυτή την ευλογία. Να τους ζήσει!».

Στην εκπομπή ξεκίνησε να μιλάει ο γυναικολόγος της Μαριλούς Κοζάρη, Παναγιώτης Τζώνης, παιδικός φίλος της Κατερίνας. «Οι μπαμπάδες μας κολλητοί πάρα πολλά χρόνια» διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ πήγα απόγευμα, οι άλλες φίλες μου είχαν πάει το πρωί και κοιμόντουσαν, ο Πάνος δίπλα της. Λέω “ξυπνήστε, ήρθα”. Παρ’ όλη την ταλαιπωρία που είχαν από τον φυσιολογικό τοκετό. Ήταν τόσο ευτυχισμένοι! Εγώ έβαλα τα κλάματα» είπε η Κατερίνα.

Ο γυναικολόγος του ζευγαριού δήλωσε ότι ήταν ένας πολύ όμορφος τοκετός και ότι η μαμά ήταν πολύ συνεργάσιμη και είχε υπομονή. «Καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας τον τοκετό, ο Πάνος και η Μαριλού βιώσανε αυτό το ταξίδι πάρα πολύ όμορφα, όπως το ονειρεύτηκαν, η Μαριλού ήταν πολύ ήρεμη. Ήταν ένα πανέμορφο μωρό. Η Μαριλού ήταν υπερβολικά θαρραλέα, έδειξε πολύ μεγάλη δύναμη και πείσμα την ώρα που έπρεπε στο τελικό στάδιο του τοκετού. Ο Πάνος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της παρόλο που ο τοκετός κράτησε 12 ώρες. Ήταν πολύ υποστηρικτικός».

«Δεν το περίμενα. Είναι πολύ φοβιτσιάρα, απορώ που έκανε φυσιολογικό τοκετό, το έλεγα και στη μητέρα της» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη φίλη της.

Η συγκίνηση περίσσευε στην εκπομπή καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός είναι παιδικός της φίλος και του ανέφερε ότι «ο μπαμπάς σου θα είναι πολύ περήφανος για σένα που θα σε βλέπει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ