Κώστας Δόξας: Πως είναι η ζωή του μετά το διαζύγιο - "Έχασα φίλους και συνεργάτες από κοντά μου" (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής

Ο Κώστας Δόξας μίλησε στη Super Κατερίνα για το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του και τον ντόρο γύρω από αυτό καθώς σε λίγες μέρες οι δύο πλευρές θα βρεθούν στο Εφετείο.

Τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι έφτασε στα άκρα και βρέθηκαν στα δικαστήρια για τα επιμέρους θέματα του διαζυγίου ενώ υπήρξε ένταση ακόμα και με κατηγορίες για βιαιοπραγία.

Διαβάστε ακόμη: Εκτός YFSF ο Κώστας Δόξας μετά τις καταγγελίες της πρώην γυναίκας του: Θα παλέψω για την υπόληψή μου (φωτό & βίντεο)

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε εκείνη την εποχή από το Your Face Sounds Familiar όπου συμμετείχε λόγω των κατηγοριών εις βάρος του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μονάκριβη κόρη του με την οποία πέρασε το καλοκαίρι και την αποχαιρέτησε για να επιστρέψει στη μητέρα της στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε φέτος πήγε στην πρώτη Δημοτικού.

 

 

«Ήμασταν μαζί 17 μέρες, την αποχαιρέτησα, ξέρει όμως ότι την άλλη Τρίτη θα είμαι πάλι πάνω και ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας.

Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά και ευθύνη πολύ μεγάλη, πρέπει να είσαι ο καλύτερός σου εαυτός και πρέπει να διδαχτείς μέσα από αυτά.

Έχουν συμβεί πράγματα στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό που είναι δυστυχώς ψυχοφθόρα και φεύγει το παιδί από πάνω σου. Δεν πειράζει, κι αυτά μαθήματα είναι.

Γενικότερα τα δικαστήρια είναι αρκετά, και οι αποφάσεις είναι πολύ σωστές. Το πιο σημαντικό είναι το παιδί, εκεί είναι όλη μου η προσοχή.

Έχασα τη δουλειά μου στην τηλεόραση, οι εμφανίσεις, πολλοί από τους συνεργάτες μου δεν μου μιλούσαν, υπήρχαν αφεντικά που δεν μου έδιναν δουλειά αλλά δεν πειράζει. Υπήρχαν άνθρωποι στον δρόμο μου που με βοήθησαν.

Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη. Έχω επιστρέψει στο σπίτι μου το πατρικό στο Μοσχάτο» ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ