Sia: Η ντροπαλή Αυστραλή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της - Σε βαριά κατάθλιψη μετά το διαζύγιο

Η σταρ των μεγάλων επιτυχιών εξομολογείται...

Η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sia βρήκε την έμπνευση για νέα μουσική μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές της, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) και στο Apple Music 1.

Παραδέχθηκε ότι πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης μετά το διαζύγιό της με τον Έρικ 'Αντερς Λανγκ (Erik Anders Lang), ύστερα από δύο χρόνια γάμου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η αλήθεια είναι ότι απλά έγραφα κάθε τόσο ένα τραγούδι εδώ ή εκεί τα τελευταία έξι, επτά χρόνια», είπε η σταρ με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Reasonable Woman».

«Πήρα διαζύγιο και αυτό πραγματικά με έριξε στα βαθιά. Ήταν μια τόσο σκοτεινή περίοδος που ήμουν στο κρεβάτι για τρία χρόνια, πραγματικά, με σοβαρή κατάθλιψη. Και έτσι δεν μπορούσα πραγματικά να κάνω τίποτα για εκείνο το χρονικό διάστημα, πρόσθεσε.

Ενώ θρηνούσε το τέλος του γάμου της, η τραγουδοποιός άρχισε να ηχογραφεί παρά το γεγονός ότι ήταν "πραγματικά δύσκολο να σηκωθεί από το κρεβάτι".

"Και τότε, τελικά, αποδείχτηκε ότι είχαμε αρκετά τραγούδια για να φτιάξουμε ένα άλμπουμ, αρκετά καλά", εξήγησε. "Οπότε απλά βασίζομαι στο μάνατζμεντ μου να μου πει πότε έχουμε αρκετά καλά, γιατί εγώ δεν... Μπορώ να καταλάβω πότε νομίζω ότι ένα είναι ιδιαίτερα καλό, νομίζω ότι μπορώ να το καταλάβω, αλλά εκείνοι μου λένε πότε έχουμε 11 ή 12 ή 13 αρκετά καλά, πραγματικά καλά".

Ο γάμος και το διαζύγιο της τραγουδίστριας

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο σπίτι της τραγουδίστριας στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια τον Αύγουστο του 2014, δύο μήνες αφότου o Lang αποκάλυψε τον αρραβώνα τους στο Instagram τον Ιούνιο του 2014.

Η Sia που είναι διαβόητα ντροπαλή με τις κάμερες, είχε κρατήσει τη σχέση της με τον Lang μακριά από τη δημοσιότητα στο μεγαλύτερο μέρος της. Μόλις οκτώ μήνες μετά το γάμο της επιβεβαίωσε τη νέα οικογενειακή της κατάσταση στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή Nova 69,6 τον Απρίλιο του 2015.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ το 2016.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ