Η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογείται: «Έχω καταστραφεί τρεις φορές οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου» (βίντεο)

"Οι φτωχοί μου φίλοι με έσωσαν"

Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη ζημιά που έπαθε με το θέατρο με αποτέλεσμα να χάσει περίπου μισό εκατ. ευρώ.

«Αυτό που με έσωσε είναι ότι ήμουν συμφιλιωμένη και με τα θετικά μου και με τα αρνητικά μου και έτσι μπόρεσα να ακολουθήσω το κύμα της ζωής και έτσι με έβγαλε εκεί που με έβγαλε. Δεν μαχόμουν και πήγαινα με το κύμα της ψυχής μου. Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός  και συνέχισε:

 

 

«Η ευτυχία μου σε αυτή τη ζωή θα ήταν να φύγω πάνω στη σκηνή ή πάνω στο πλατό».

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic από το 1976: Κάτια Δανδουλάκη, Βέρα Κρούσκα & Έλλη Λαμπέτη απολαμβάνουν βουτιές στην θάλασσα του Αγίου Ιωάννη στο Πήλιο

Για τη ζημιά στο θέατρο και το μισό εκατομμύριο ευρώ που έπαθε απάντησε: «Τρεις φορές το έχω πάθει αυτό, γιατί είμαι και παραγωγός συγχρόνος. Αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με έσωσαν και με βοήθησαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι και τα κατάφερα. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές. Ενώ έλεγα το θέατρο πάνω από όλα, λίγο λίγο με κέρδισε πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά, ας εξαιρέσουμε το χρήμα. Μου έδωσε το καλό να με απλώσει σε όλη την Ελλάδα και να με αγαπήσει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ