Ολοκληρώθηκε το πρώτο κτίριο στο Ελληνικό - Τι δήλωσε ο CEO της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου (φωτό)

Δείτε το ολοκληρωμένο

 

Γεγονός είναι το πρώτο κτίριο στο Ελληνικό, με την Lamda Development να γνωστοποιεί την ικανοποίησή της όσον αφορά το συγκεκριμένο ορόσημο το οποίο επετεύχθη εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινώσει.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Lamda Development όπως αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

«Το πρώτο κτίριο στο Ελληνικό ολοκληρώθηκε! Πιστοί στο χρονοδιάγραμμα που είχαμε ανακοινώσει, ολοκληρώσαμε και παραδίδουμε στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης το κτιριακό συγκρότημα που θα λειτουργεί ως Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία. Το πρώτο κτίριο στο Ελληνικό που θα αποτελέσει το νέο σπίτι για τα 4 σωματεία ΑμεΑ (Αμυμώνη, Ερμής, Νίκη – Victor Artant, Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας), υπήρξε κεντρική προτεραιότητα για τη LAMDA Development με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται, αλλά και δικαιούνται τη βέλτιστη φροντίδα.

AMEA σήμανση κτιρίου
instagram @the_ellinikon_official

ΑΜΕΑ αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
instagram @the_ellinikon_official

Ο CEO της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, δήλωσε: “Τηρήσαμε τη δέσμευσή μας και είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, επειδή το πρώτο κτίριο του Ελληνικού συνδέεται με τις ανθρώπινες αξίες και τον πολιτισμό της καθημερινότητας”.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ