Απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός τιμά τον Βασίλη Σπανούλη: Αποσύρει τη φανέλα νούμερο 7 - Φωτό από το χθεσινό γκαλά στη Βουλιαγμένη

Γέμισε εκλεκτές παρουσίες ο χώρος

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο βράδυ προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή για να τον τιμήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποσύρουν τη φανέλα του προπονητή του Περιστερίου και θα τον τιμήσουν για όσα προσέφερε στην ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με την Αρμάνι Μιλάνο.

andits

bogiroda

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Ζήσης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Πέρο Άντις, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που βρέθηκαν στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη και είναι σίγουρο ότι το βράδυ οι άνθρωποι του μπάσκετ που θα βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι πολλοί περισσότεροι.

Ο πρόλογος της βραδιάς για τον Βασίλη Σπανούλη γράφτηκε όμως το βράδυ του Σαββάτου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Στο gala που οργανώθηκε προς τιμήν του και ήταν όλοι εκεί για να του σφίξουν το χέρι και να τον συγχαρούν για όσα πρόσφερε στο μπάσκετ. Με την φανέλα της ΕΘνικής Ελλάδας και φυσικα του Ολυμπιακού.

Στο gala βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, o Σάσα Βεζένκοβ, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Πέρο Άντιτς, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Ζήσης, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Ράσο Νεστέροβιτς και φυσικά τα μέλη της φετινής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού

5970817

printezlis

spanoylis_kont_karapaps

olympia

Στελέχη της ΚΑΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης. Εκεί ήταν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η υφυπουργός παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου και πολλοί ακόμη. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ