Νέα άνοδο στην τιμή της βενζίνης & του πετρελαίου προβλέπει ο Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής - Ξεπερνά τα 2 ευρώ

Σε απόγνωση οι καταναλωτές...

Η τιμή της βενζίνης θα συνεχίσει να αυξάνεται και μάλιστα η αύξηση θα καταγραφεί τις δύο επόμενες μέρες, όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής Απόστολος Καλατζόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, δήλωσε ότι δεν θα φαίνεται να καλυτερεύει η κατάσταση στην αγορά. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πετρέλαιο θέρμανσης για το οποίο προβλέπεται επίσης αύξηση της τιμής.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Το ίδιο ισχύει και για το πετρέλαιο θέρμανσης» και πρόσθεσε πως «περιμένουμε κάποια επιδότηση, αν θα γίνει κάτι, αν θα δώσει το κράτος, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα». Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, όταν αρχίσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, η τιμή του θα είναι ακριβότερη από πέρυσι, ανέφερε ο κ. Καλατζόπουλος.

«Πέρα από εμάς, που είμαστε τελευταίος τροχός της αμάξης και έχουμε πλαφόν στη δουλειά μας, είμαστε μοναδικός κλάδος που έχουμε πλαφόν στη λιανική πώληση σε ελεύθερη οικονομία, καλό θα ήταν να κάνατε ένα ρεπορτάζ στις εταιρείες, στα διυλιστήρια, στο υπουργείο που κάνει την τιμολόγηση» είπε ο Γενικός Γραμματέας των Βενζινοπωλών Αττικής.

 

 

«Καλό θα ήταν να κάνατε ένα ρεπορτάζ στις εταιρείες, στα διυλιστήρια, στο υπουργείο που κάνει την τιμολόγηση», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάνω από 2 ευρώ η βενζίνη

Σύμφωνα με το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης βρίσκεται στα 2,033 ευρώ/λίτρο (στοιχεία 17/9/23).

Την ίδια ώρα, η μέση τιμή στο diesel κίνησης διαμορφώνεται στα 1,837 ευρώ/λίτρο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ