Η γιαγιά Ελένη του Στέφανου Κασσελάκη: «Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία, κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήταν» - «Τον θαυμάζω για την ευφυΐα του» (βίντεο)

«Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει» είπε η γιαγιά Ελένη του Στέφανου Κασσελάκη

Μία ακόμα άγνωστη λεπτομέρια για τον Στέφανο Κασσελάκη αποκάλυψε η γιαγιά Ελένη που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας τη σχέση της, λέγοντας: «ο προππάπους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα».

Στη συνέχισε: «ήταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυΐα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε, ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της».

Η κ. Ελένη, η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως δεν θα αλλάξει την ψήφο της, ακόμα και αν ο εγγονός της βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψηφίζει Νέα Δημοκρατία. «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Όμως, τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και τον παραδέχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ήρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας Κασσελάκη: ''Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα & δεν προβάλλεται, μικρός είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού"

Αναφερόμενη στις φωτογραφίες με τον σύντροφό του, Τάιλερ, η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε πως «επειδή και η εκκλησία το δέχεται, οι ορμόνες του τον οδηγούν να είναι με θηλυπρέπεια, μου αρέσει και η ευθύτητά του. Εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό, δεν είμαι γυναικούλα, αφού οι παπάδες το δέχονται. Αφού είναι η τύχη σου τέτοια, οι ορμόνες του είναι που υπερτερούν του θηλυκού γένους».

Τέλος, η ίδια του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που τον περιμένει.

Διαβάστε ακόμα: Σύγκρουση Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για το debate: "Είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι" - Σήκωσε το γάντι η Έφη "απαραίτητο ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ