Πιρς Μπρόσναν: Ποζάρει με τον γιο του για μια ξεχωριστή φωτογράφιση - Γόης και ο Πάρις όπως ο πατέρας του (φωτό)

Πιρς και Πάρις Μπρόσναν ποζάρουν για καμπάνια μόδας!

Ο γοητευτικός Ιρλανδός ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν ποζάρει μαζί με τον γιο του Πάρις για μια καμπάνια μόδας του brand "Paul and Shark". Ο εμβληματικός James Bond και ο γιος του καίνε καρδιές με αυτήν τη φωτογράφιση!

Η καμπάνια έχει τον τίτλο "Μια ιστορία πατέρα και γιου", όπως αναφέρει ο ίδιος ο Πιρς Μπρόσναν σε δημοσίευσή του στο Instagram.

Οι ξεχωριστές αυτές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Ιταλία. Στις εικόνες αυτές, λοιπόν, οι δυο άντρες φορούν «αποκλειστικά κομμάτια της συλλογής Paul&Shark Φθινόπωρο Χειμώνας 23», η οποία εστιάζει στην «στην κομψότητα», με «αδιάβροχο ιταλικό κασμίρ, λεπτό μάλλινο πλεκτό και πουκάμισα από μαλακό βαμβάκι».

 

 

 

 

 

Πατέρας και γιος δείχνουν την τρυφερότητα και την αάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον στον φακό.

 

 

Διαβάστε επίσης: Πιρς Μπρόσναν: Στα ελληνικά «αντίο σας» – με το χέρι στην καρδιά αποχαιρετά τους Έλληνες

Πρόσφατα, ο Πιρς Μπρόσναν ανέβασε μια δημοσίευση για να αποχαιρετήσει την Ελλάδα. Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός βρισκόταν πολλές μέρες για διακοπές στην χώρα μας μαζί με τη σύζυγό του.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Για άλλη μια φορά — η μαγεία των ελληνικών νησιών και του λαού της έχουν απαθανατίσει την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική υποδοχή σας. Μέχρι την επόμενη φορά... antio sas".

 

 

Γράφοντας το "Αντίο σας" στα greeklish, θέλησε να εκφράσει την αγάπη του για την Ελλάδα για άλλη μια φορά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ