Από παλαιστής του WWE με μακιγιάζ και ξανθά μαλλιά! Η Gabbi Τuft εντυπωσιάζει ως transgender γυναίκα

Πώς κατάφερε να κάνει την φυλομετάβαση!

Η Gabbi Tuft είναι μια 44χρονη trangender γυναίκα, η οποία πριν κάνει τη φυλομετάβαση ήταν παλαιστής του WWE. Το όνομα που είχε πριν κάνει τη μετάβαση ήταν Τάιλερ Ρεκς.

Ως Τάιλερ, λοιπόν, γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο. Εργαζόταν πολλά χρόνια ως μονομάχος, μέχρι που πριν δυο χρόνια αποφάσισε να κάνει επιτέλους την επέμβαση που τόσο επιθυμούσε.

«Έκανα πολλές δοκιμές και λάθη για να αποκτήσω το θηλυκό σώμα που πάντα ήθελα».

Instagram @gabbituft

Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία, καθώς πριν τη φυλομετάβαση ζύγιζε 127 κιλά και είχε 6% σωματικό λίπος.

Η ίδια η Gabbi μοιράστηκε σε συνέντευξή της ότι «χρειάστηκαν πολλές δοκιμές και λάθη για να αποκτήσω το θηλυκό σώμα που πάντα ονειρευόμουν».

Η πορεία της στον χώρο του WWE διήρκησε για 5 χρόνια, από το 2008 έως το 2012. Πήρε μέρος σε πολλές διοργανώσεις πάλης, όπως στο Smackdown, στο Raw και στο Wrestlemania.

Instagram @gabbituft

Η Gabbi επισημαίνει ότι: «Στο αποκορύφωμά μου, έμοιαζα με διασταύρωση του Ragnar Lothbrok από το "Vikings" και του The Mountain από το "Game of Thrones", κάτι που οδήγησε σε μια σειρά από λιγότερο συνηθισμένα εμπόδια κατά τη διάρκεια της φυλομετάβασης.

Η Gabbi Tuft αποφάσισε να κάνει την επέμβαση όταν ήταν 40 ετών. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η διαδικασία. Πέρα από την απαιτούμενη ορμονική θεραπεία, έπρεπε να βρει την κατάλληλη διατροφή και ένα πολύ διαφορετικό πρόγραμμα γυμναστικής. Για δυο χρόνια προσπαθούσε να βρει τις ισορροπίες.

Instagram @gabbituft

«Ήξερα ότι θα μπορούσα να βρω ένα μονοπάτι για τη γυμνασμένη, θηλυκή αισθητική που επιδίωκα» είπε.

Instagram @gabbituft

Πρόσφατα η Gabbi Tuft κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο με τίτλο “Vibe Check", όπου μιλάει για την εμπειρία της.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μάθω πολλά για τον εαυτό μου διαβάζοντας μέσα από τα 32 μαθήματα που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο», είπε μια προσωπική πελάτισσα γυμναστικής της Gabbi, η Melanie Madocks. «Αυτό θα φυλάσσεται δίπλα στο κρεβάτι μου για αναφορά κάθε πρωί και για προβληματισμό κάθε βράδυ».

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στο amazon

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ