Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί, σε λίγα χρόνια θα γίνω... παππούς» (βίντεο)

"Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου"

Για τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, το ενδεχόμενο να παντρευτούν αλλά και για το έαν θα κάνουν οικογένεια μίλησε σε συνέντευξή του την Πέμπτη (21/9) ο Κώστας Κοκκινάκης. «Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγο καιρό θα γίνω… παππούς» επεσήμανε.

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν» είπε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Κώστας Κοκκινάκης.

«Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε» αναφέρε ο Κώστας Κοκκινάκης και συμπλήρωσε πως ποτέ δεν έχει απαγορεύσει τίποτα στην κόρη του.

Με την πρώην σύζυγό του, Αλεξία, όπως σημείωσε έχουν καλές σχέσεις, όμως δεν έχει γνωρίσει τη νέα του σύντροφο.

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν θα έλεγε στην σύντροφό του να πάει στο My Style Rocks, το οποίο είδαν και ένιωσε να ντρέπεται.

«Δεν έχω δει ακόμα το παιδί της Λάουρα Νάργες. Δεν είμαι πολύ καλός νονός. Η Λάουρα είναι πολύ φίλη μου, αλλά δεν έχω δει ακόμη το μωρό της» συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε ότι έχει μία γουρουνίτσα 350 κιλών στο σπίτι που την φωνάζουν «πανσέτα», ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία του στον αθλητισμό, ωστόσο θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ