Ειρήνη Μουστάκη, υποψήφια στο Νότιο τομέα με τον Γιάννη Σγουρό: Εμπειρία στη ναυτιλία & την αυτοδιοίκηση - Στο πλάι του Μαγκάκη, έμπιστη της  Φώφης, υπόδειγμα εντιμότητας & δημιουργικότητας

 Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει για την υποψηφιότητα της Ειρήνης Μουστάκη στο Νότιο Τομέα με τον Γιάννη Σγουρό για την περιφέρεια Αττικής

Ειρήνη Μουστάκη, υποψήφια στο Νότιο τομέα με τοΝ Γιάννη Σγουρό: Εμπειρία στη ναυτιλία & την αυτοδιοίκηση - Στο πλάι του Μαγκάκη, έμπιστη της  Φώφης, υπόδειγμα εντιμότητας & δημιουργικότητας

 

Αν έγραφα για να στηρίξω την Ειρήνη Μουστάκι στις επερχόμενες εκλογές, θα έπρεπε να συμπληρώσω ένα μικρό βιβλίο. Για το χαρακτήρα της την εντιμότητα της τον προσηνή  χαρακτήρα της, την ασβέστη φλόγα Για την συμμετοχή της στα κοινά την φωτεινή της προσωπικότητα, την ήρεμη δύναμη της και την μαχητικότητα τόσο στην προσωπική, οικογενειακή όσο και στην επαγγελματική της ζωή

Με την Ειρήνη συναντηθήκαμε στα φοιτητικά θρανία της Νομικής πριν από πολλά χρόνια και ασφαλώς τα γαλάζια της μάτια δεν τα ξεχνάει κανείς ποτέ αφού είναι το χαρακτηριστικό της ευχάριστης  πρώτης εικόνας που αντικρίζουμε γνωρίζοντας την Ειρήνη.

Συνεπής φοιτήτρια, δραστήρια στον φοιτητικό συνδικαλισμό πάντα όμως με ήπιους τόνους, με επιχειρήματα και με σεβασμό στον συνομιλητή της. Η Ειρήνη έγινε από τις πρώτες της της φοιτητικής παρέας μητέρα, της αγαπημένης της μοναχοκόρης Ελίνας.

Τα χρόνια πέρασαν και η Ειρήνη Μουστάκη παράλληλα με την δουλειά της στο υπουργείο οικονομικών, υπήρξε συνεργάτης και για πολλά χρόνια έμπιστη του αείμνηστου Γεωργίου Αλεξάνδρου Μαγκάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Για να αντιληφθούμε το βάθος της προσωπικότητας την οποία σας καλώ να ψηφίσετε όσοι θα επιλέξετε τον Γιάννη Σγουρό, θα σας πω μόνο τούτο. Χωρίς να είναι υποχρεωμένη, χωρίς να έχει την παραμικρή, δέσμευση παρά μόνο την ηθική, αξία που υπηρετεί σε όλο της τον βίο, πήρε την πρωτοβουλία και συνέβαλε στην ανέγερση Προτομής στην πλατεία του λιμανιού της Ίου του αξέχαστου ποινικολόγου καθηγητή δικαίου.

Είναι δια βοής εκλεγμένη πρόεδρος όλων των αποφοίτων της γενιάς μου αφού χάρις στην πολυτάλαντη και ακούραστη Ειρήνη, γίνονται οι συγκεντρώσεις τα πάρτι και οι εκδηλώσεις των συμφοιτητών μας, αποφοίτων του 1981.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Ανωμερίτης όταν ήταν υπουργός εμπορικής ναυτιλίας την είχε κοντά του ως διευθύντρια του γραφείου του ενώ στη συνέχεια έχαιρε εκτιμήσεως από όλον το ναυτιλιακό κόσμο, χρημάτισε στο ΔΣ του ΟΛΠ .

Η αείμνηστη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ήθελε πάντα στο γραφείο της να εργάζεται και να συνεργάζεται με την Ειρήνη Μουστάκη.

Η καλοσύνη ίδιον του χαρακτήρα της, εξού και όταν έφυγε από τη ζωή η Φώφη, η Ειρήνη την έκλαψε σαν αδερφή της.

Όσοι είμαστε φίλοι της δεν απορήσαμε όταν την είδαμε να την συμβουλεύεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ούτε εντυπωσιαστήκαμε γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης την ενέταξε σε σημαντική θέση της στενής ομάδας εργασίας του για τα media.

Αυτά τα λίγα γιατί όπως σας προανήγγειλα θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για την Ειρήνη.

Αν αξίζει ένας άνθρωπος το σταυρό σας είναι η Ειρήνη Μουστάκη.

Στην πρώτη γραμμή

Πάντα στην πρώτη γραμμή δίπλα στον πολίτη, ενεργή στα κοινά η Ειρήνη Μουστάκη, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στην Καλλιθέα είναι υποψήφια για περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό στο Νότιο Τομέα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και ξανθά μαλλιά

Υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας και δεν αρνήθηκε σε κανέναν συμπολίτη της τη βοήθεια της, όπου και όπως μπορούσε. Έτσι μετά την τιμητική τοποθέτηση της ως υποψήφια Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νότιο Τομέα, στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα αυτή τη φορά προς την αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού.

Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας η φιλική και δοτική, Ναξιώτισσα στην καταγωγή, σπούδασε Πολιτικός Επιστήμων, είναι πτυχιούχος του ΕΚΠΑ, στο Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών, ενώ πραγματοποίησε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις.

Ως Δημοτική Σύμβουλος, εκλεγμένη με την παράταξη του Κώστα Ασκούνη, υπήρξε μέλος των Δ.Σ σε Δημοτικές Επιχειρήσεις και Πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης – Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Καλλιθέας.

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού διετέλεσε ακόμη επικεφαλής του γραφείου του πρώην Υπουργού Γιώργου Ανωμερίτη και στενή συνεργάτης της αείμνηστης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφης Γεννηματά.

Στο πλούσιο από κάθε πλευρά βιογραφικό της η Ειρήνη Μουστάκη έχει να αναδείξει ακόμη τους κοινωνικούς φορείς και τις οργανώσεις πολιτισμού στις οποίες υπήρξε μέλος ενώ υπήρξε και στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Καλλιθεάτισσα Ειρήνη Μουστάκη αν μη τι άλλο έχει κερδίσει την αγάπη πολλών συμπολιτών της και αυτό από μόνο αναδεικνύει την αξία της υποστήριξη τους.

Who is Who

Η Ειρήνη Μουστάκη είναι Πολιτικός Επιστήμων, πτυχιούχος ΕΚΠΑ, Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και Διεθνείς Σχέσεις.

Πρώην Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Καλλιθέας για  3  συνεχείς θητείες και η πρώτη  γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την παράταξη του Κώστα Ασκούνη.

Κατά  την  διάρκεια  της  θητείας της  ως  Δημοτική  Σύμβουλος υπήρξε  επίσης μέλος των Δ.Σ  σε  Δημοτικές  Επιχειρήσεις  και  Πρόεδρος  του  Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης – Κέντρου Πληροφόρησης  Νέων  Καλλιθέας.

Συνεργάστηκε με  Δημόσια  και  ιδιωτικά ΙΕΚ  διδάσκοντας  «Δημόσιες Σχέσεις και  marketing».

Μέλος  του  Διοικητικού  Συμβουλίου του  ΟΛΠ 2009- 2014.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Επικεφαλής του  γραφείου του  πρώην  Υπουργού  Γιώργου Ανωμερίτη και στενή  συνεργάτης της αείμνηστης Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφης Γεννηματά.

Υποψήφια  βουλευτής  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ  ΑΛΛΑΓΗΣ  2023.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, μέλος κοινωνικών φορέων και οργανώσεων πολιτισμού.

Γεννήθηκε στη Νάξο και ζει στην Καλλιθέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ