Κατερίνα Καινούργιου: Ο ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θέλει να ... συζήσει με κάποιον - "Δε μπορώ, νιώθω ανασφάλεια" (βίντεο)

Ένα δίκιο το έχει ...

"Ένας από τους λόγους που θέλω να συζήσω είναι οι κατσαρίδες. Νιώθω ανασφάλεια", είπε η Κατερίνα Καινούργιου που αποκάλυψε έναν από τους φόβους τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στην εκπομπή της "Super Κατερίνα" ότι πλέον δεν την ενδιαφέρει ο γάμος, αλλά ψάχνει κάποιον για να συγκατοικήσουν.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι ένας από τους λόγους είναι ότι φοβάται τις κατσαρίδες και θα ήθελε να συζήσει με κάποιον προκειμένου να τις σκοτώνει.

"Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ. Το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο" δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Και συνέχισε: "Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες. Νιώθω ανασφάλεια αν είμαι μόνη μου"

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on camera - «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω!» (βίντεο)

"Μια φορά τώρα, στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου. Έπαθα… Κλέφτης να έμπαινε, νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά" κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ