Στο Μπορντό ο Βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα: Δοκίμασαν τοπικά τυριά, ήπιαν κρασί και έκαναν βόλτα με το τραμ - Στα τιρκουάζ η Βασίλισσα

Χαλαρή επίσκεψη στο Μπορντό για το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας.

Στην πόλη του Μπορντό έφτασαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στη Γαλλία.

Η επίσκεψη έχει στόχο να υπογραμμίσει τους αμυντικούς δεσμούς μεταξύ Γαλλίας και Ηνωμένου Βασιλείου.

Το βασιλικό ζεύγος δοκίμασε τοπικό τυρί και φυσικά κρασί, μιας και το Μπορντό φημίζεται για τα καλύτερα κρασιά του κόσμου.

Στο Μπορντό τους υποδέχθηκαν εκατοντάδες καλοθελητές και παιδιά τοπικού σχολείου. Αφού φύτεψαν ένα δέντρο στο δημαρχείο αναχώρησαν για να δουν τη φρεγάτα HMS Iron Duke.

Τόσο ο Βασιλιάς Κάρολος όσο και η Βασίλισσα Καμίλα έφτασαν στην Place de la Bourse με ηλεκτρικό τραμ, μετά από μια δεξίωση επί της φρεγάτας Iron Duke.

Instagram @hermajestyqueencamilla

Instagram @hermajestyqueencamilla

Instagram @pointdevue

Instagram @pointdevue

Αν και έπιασε βροχή, το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας φαίνεται ότι απόλαυσε την χαλαρή αυτή επίσκεψη.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα έγιναν στο δείπνο προς τιμήν του Καρόλου στις Βερσαλλίες - Με royal blue Dior Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν, οι 160 καλεσμένοι, το μενού (φωτό - βίντεο)

Η Βασίλισσα Καμίλα ήταν για ακόμα μια φορά εκθαμβωτική μέσα στο τιρκουάζ outfit της. Επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα, το οποίο το συνδύασε με ελεφαντί γόβες και ασορτί καμπαρντίνα, η οποία ήταν απαραίτητη λόγω της βροχής.

Instagram @pointdevue

Instagram @pointdevue

Instagram @pointdevue

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα αναχωρούν από το HMS Iron Duke.

@funimag

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ