Good news για τη Μαρία Σάκκαρη - Μία ανάσα πριν την οκτάδα στο race

Μας κάνει περήφανους!

Τεράστια επιτυχία για την Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στον τελικό, αφού ανέβηκε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και ελπίζει βάσιμα για μια θέση στο WTA Finals.

Μετά την σπουδαία νίκη της επί της Γκαρσία και την πρόκριση στον τελικό της Γουαδαλαχάρα, η Μαρία εξασφάλισε την επιστροφή της στο Νο6, όπου εκεί θα μείνει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού.

Παράλληλα, στην κούρσα για το WTA Finals, ανέβηκε στο Νο10 με 2.695 και αν κατακτήσει αύριο τον τίτλο απέναντι στην Ντολχάιντ, θα πάει στο Νο9, μία μόλις θέση κάτω από την 8η και τελευταία που δίνει το εισιτήριο για το Κανκούν.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Την "αγκάλιασαν" με ενθαρρύνσεις & λόγια αγάπης οι fans της - "Εσύ το λες πάτο, εμείς επίτευγμα - Είσαι μαχήτρια, θεά"

Η Σάκκαρη έχει άλλα τρία τουρνουά μπροστά της για να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά η παρουσία της στον τελικό κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος από όσους βαθμούς σπατάλησε την φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ως φιναλίστ της διοργάνωσης έχει εξασφαλίσει το ποσό των 252.925 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα φύγει από το Μεξικό με 425.821 ευρώ στον λογαριασμό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ