Γιώργος Αγγελόπουλος - Βασιλική Βαμβακούση: Σήμερα γάμος γίνεται! Ο one and only Survivor δίνει όρκο ζωής - Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Ανυπομονούμε!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σήμερα 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την αγαπημένη του Βασιλική Βαμβακούση.

Ένας γάμος τον οποίο όλοι περιμένουμε πώς και πως. Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες!

anaggelia-gamou-aggelopoulos-vamvakousi.jpg

Όπως αποκάλυψε προ ημερών ο Ανδρέας Καραγιάννης, το ζευγάρι θα παντρέψει ο πνευματικός και των δύο, πάτερ Δημήτριος Λουπασάκης ο οποίος υπήρξε ουσιαστικά και άθελά του ο λόγος για να γνωριστεί το ζευγάρι.

 

 

Τον επισκέπτονταν και οι δύο όταν λειτουργούσε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό και κάποια στιγμή έτυχε να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον. Όταν εκείνος αποσπάστηκε στην Κρήτη, ο Ντάνος και η Δήμητρα ήταν ήδη ζευγάρι και μάλιστα τον επισκέπτονταν όποτε μπορούσαν στο νησί για να τους ευλογήσει.

Μάλιστα, η απόφαση να γίνει ο γάμος πάρθηκε στην Κρήτη και εκεί πήραν την ευλογία του πνευματικού τους.

Miro νυφικό και μαλλιά Τρύφωνας Σαμαράς

Μετά το μυστήριο που θα γίνει στο γραφικό εκκλησάκι στον Λυκαβηττό θα ακολουθήσει μία μικρή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και όπως αποκαλύφθηκε οι 500 και πλέον καλεσμένοι του ζευγαριού θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους για να ριζώσουν μία ζωή μαζί, όπως ορίζει το έθιμο.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Η selfie & το μήνυμα που περνάει - "Follow Jesus Christ"

Μετά τον θρησκευτικό γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που είναι καταπράσινος και είναι στο Γουδί. Το τελευταίο διάστημα πολλά ζευγάρια επιθυμούν να κάνουν σε αυτό το χώρο το πάρτι μετά τον γάμο τους, όπως συνέβη για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό.

 

 

Σε ό,τι αφορά τώρα το νυφικό και την εμφάνιση της νύφης, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα μαλλιά της επιμελείται ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος σε τηλεοπτικές δηλώσεις του αποκάλυψε: «Έχουμε κάνει δύο πρόβες μέχρι τώρα και είδαμε διάφορα χτενίσματα αλλά πιστεύω ότι η Δήμητρα έχει αυτό το elegant πρόσωπο, το αθώο και θα μου άρεσε με τραβηγμένο μαλλί. Νομίζω δεν θα βάλει στέμμα. Δεν ξέρω αν θα βάλει πέπλο. Νομίζω είναι άλλο το στυλ της. Δεν παίζει ρόλο μόνο τι θέλω εγώ αλλά και ο σχεδιαστής με το νυφικό»!

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: όλες οι λεπτομέρειες για το γαμπριάτικο κουστούμι του – τι αποκαλύπτει ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος

Οι Miro έχουν αναλάβει τη δημιουργία του νυφικού της Δήμητρας Βαμβακούση ενώ στον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει αφοσιωθεί για τη δημιουργία του κοστουμιού του ο Νίκος Αποστολόπουλος καθώς το γαμπριάτικο κουστούμι είναι sur mesure, δηλαδή ρούχο φτιαγμένο πάνω στον ίδιο τον γαμπρό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ