Good news: 802 βραβεία για ένα λάδι - Άπιαστο ρεκόρ για τον Γιώργο Σακελλαρόπουλου πριν από 31 χρόνια

Πολλά συγχαρητήρια!

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ...

Συμπληρώθηκαν για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου 802 διεθνή βραβεία στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου.

Εδώ θα μου επιτρέψετε λίγα λόγια...

Όταν προσπαθείς αθόρυβα, δίνεις τις δικές σου μάχες επί 31 χρόνια, χωρίς βοήθειες από αυτούς που θα έπρεπε και κατακτάς ένα μεγάλο στόχο, με παγκόσμιο αποτέλεσμα, έχει αξία.

Διαβάστε ακόμη: Ιστορική βαθμολογία 100 / 100 στα OLYMP TASTE AWARDS 2023 για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου!

Όταν αυτή η αξία δημιουργείται ανάμεσα σε μεγαθήρια, έχει αντίκτυπο σε παγκόσμιο επίπεδο, και μεταφέρει μέσω αυτού που κατέκτησες τη χώρα και τον τόπο σου σε τόσο υψηλό επίπεδο, έχει διπλή αξία.

Και όταν όλα αυτά συνοψίζονται στη μεγάλη αγάπη του απλού κόσμου, γνωστού ή αγνώστου, στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό, τότε είναι μια τεράστια αξία, χωρίς όρια και περιθώρια, που δεν εκτιμάται, γιατί φτάνει στην ταύτιση και στο να βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί ως συνοδοιπόροι στη διαδρομή σου.

Διαβάστε ακόμη: Λονδίνο 2023: 14 στα 14 και 728 παγκόσμια βραβεία για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου!

Αυτή η σπουδαία αγάπη, του απλού κόσμου, η τόσο ανεκτίμητη και τόσο ανιδιοτελής, που υπάρχει με τα πολλά μηνύματα σας είναι μια αέναη αξία, σαν ένας συνδετικός κρίκος συναισθημάτων κοινής πορείας, για εμάς και για εσάς.

Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα σχόλια και τα μηνύματα σας για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Με τα παραπάνω λόγια θέλησε ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος να ευχαριστήσει εκείνους που στάθηκαν δίπλα του σε όλη αυτήν την προσπάθεια που έχει καταβάλλει.

Διαβάστε ακόμη: Μοναδική διεθνής επιτυχία για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στην Αργεντινή: 13 χρυσές βραβεύσεις

Οι ελαιώνες Σακελλαροπούλου έχουν σημειώσει ιστορικά ρεκόρ σε εσωτερικό και εξωτερικό κι έχουν αποσπάσει δεκάδες βραβεία.

Πρόκειται, άλλωστε για τα πιο αγνά προιόντα και αξίζουν κάθε επιτυχία.

Σαρώνουν σε όλους τους διαγωνισμούς παγκοσμίως κι ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ