Βασιλική Μιλούση: Τρυφερή ανάρτηση για τη δεύτερη επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Πετρούνια - "Αυτά που λένε για μετά το γάμο δεν ισχύουν σε εμάς"

Βασιλική Μιλούση και Λευτέρης Πετρούνιας κλείνουν δυο χρόνια γάμου!

Η Βασιλική Μιλούση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media σχετικά με την επέτειο γάμου της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Οι δυο αθλητές παντρεύτηκαν σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram ζεστά στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: "Χαίρομαι που όλα αυτά που λένε για μετά το γάμο δεν ισχύουν σε εμάς! #happyanniversary 25/9/21", αποδεικνύοντας ότι είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

 

 

Instagram @vasilikimillousi

Instagram @vasilikimillousi

Instagram @vasilikimillousi

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες φωτό από τον θρησκευτικό γάμο της Βασιλικής Μιλλούση & του Λευτέρη Πετρούνια - έλαμπαν από ευτυχία οι νεόνυμφοι (βίντεο)

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα "Πάμε Δανάη!", η Ελληνίδια αθλήτρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού.

«Ο πρωταθλητισμός είναι μόνο δυσκολίες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Κάθε μέρα γυρίζω στο σπίτι εξουθενωμένη, το πρώτο μέλημά μου όμως είναι να μην στερήσω τίποτα από την προσοχή των παιδιών μου. Σχετικά με τον πρωταθλητισμό, για τα παιδιά μου θα το σκεφτώ. Αν δω ότι το θέλουν και οι ίδιες πολύ, θα είμαι δίπλα τους να τις στηρίξω σε όποια δυσκολία».

Αναφερόμενη στην καριέρα της ίδιας και τους συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση ανέφερε: «Στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη. Έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές την απογοήτευση με τον Λευτέρη ότι δεν αναγνωρίστηκαν κάποιοι κόποι μας. Είχα χτυπήσει άσχημα αλλά επέστρεψα στον πρωταθλητισμό για να γίνω role model για πολλές γυναίκες».

Σχετικά με το πόσο άλλαξε ο γάμος τη ζωή της, η Βασιλική Μιλλούση σημείωσε: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Λευτέρη, είχε γίνει χαμός με τον κρυφό μου γάμο. Ο Λευτέρης δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ