Οι πρώτες φωτό από τον θρησκευτικό γάμο της Βασιλικής Μιλλούση & του Λευτέρη Πετρούνια - έλαμπαν από ευτυχία οι νεόνυμφοι (βίντεο)

Είχαν κάνει τον πολιτικό γάμο πριν από δύο χρόνια

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, που έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο στη Γλυφάδα.

Να σημειωθεί ότι οι δύο αθλητές, που πριν λίγο καιρό βάφτισαν τις κόρες τους, Σοφία και Ελένη, είχαν παντρευτεί «κρυφά» με πολιτικό γάμο, πριν από δύο χρόνια.

«Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου ? δεν είναι και άσχημα ?» είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της η Μιλλούση, αποκαλύπτοντας ότι την χαρμόσυνη είδηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, η Άννη και η Κλέλια  Πανταζή, αλλά και η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν κοντά στο αγαπημένο ζευγάρι, που έλαμπε από ευτυχία.

Μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση στο Γκόλφ της Γλυφάδας με τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν. Φυσικά το ζευγάρι χόρεψε και τον πρώτο του χορό!

Η Μιλλούση, όπως θα δείτε και στο βίντεο είχε επιλέξει ένα ρομαντικό νυφικό, ενώ ο καλός της ένα σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι.

Λίγο πριν το μυστήριο η Ολυμπιονίκης ανέβασε στο Instgaram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τα γαμήλια παπούτσια της μαμάς, του μπαμπά και των δύο κοριτσιών τους. «Όλα είναι έτοιμα έγραψε στο post» συμπληρώνοντας το hashtag wedding!

 

Δείτε όλες τις φωτογαρφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Ο Σάκης Τανιμανίδης από πλευράς του δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό ορισμένα στιγμιότυπα από τον γάμο ευχόμενος «ΛΕΥΤΕΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗ να ζήσετε!! ❤️ Καταπληκτική βραδιά!».

Η αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα πάλι, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε με το υπέροχο μαύρο μάξι φόρεμα που φόρεσε στον γάμο και το οποίο ήταν από το brand MI-RŌ Designers.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ