Ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του - "Πάθαινε συνέχεια εμφράγματα-ανακοπές κάθε 3-4 ώρες" - "Του ψιθύρισα κάτι στο αυτί το οποίο ήταν δικό του και δικό μου"

Συγκλονιστική περιγραφή από τον Γιώργο Λιάγκα των τελευταίων στιγμών του πατέρα του.

Συγκίνηση στην εκπομπή "Το Πρωινό" στον ANT1 με αφορμή τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, έκανε αποκαλύψεις για τη δική του τραγική απώλεια.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και το πόσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες του στιγμές.

Ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να σχολιάζει πρώτα το ατυχές συμβάν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του - ''Μάνα μου θα σε φέρω πάντα μαζί μου, καλό παράδεισο''

"Λένε οι πληροφορίες ότι πέθανε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Θέλω να σας πω κάτι τώρα συγκλονιστικό. Η μητέρα του ήταν στην εντατική και προφανώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το ένα μεγάλο ερώτημα είναι αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, το άλλο ερώτημα όμως είναι αν οι άνθρωποι που είναι σε κώμα, σε αναστολή μπορούν έστω μεταφυσικά με κάποιον τρόπο να αντιληφθούν τι γίνεται”.

Και συμπλήρωσε: "Όλοι έχουμε χάσει ανθρώπους, εγώ έχασα τον πατέρα μου έτσι. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια εμφράγματα και ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή δίνοντας μια τιτάνια μάχη. Ζούσε, πέθαινε και το ζούσαμε αυτό το μαρτύριο για 3-4 ώρες. Κάποια στιγμή έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς, λέω "δεν υπάρχει λόγος”. Με τόσες ανακοπές και χωρίς οξυγόνο, πραγματικά και να ζούσε δεν θα ξέραμε πώς θα ήταν ο πατέρας μου”.

"Πήγα στην εντατική, μου είπαν να μην μπω μέσα, δεν τους άκουσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί το οποίο είναι δικό μου και δικό του. Και μετά, ενώ έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ. Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε κώμα, ίσως τα μηνύματα που θέλεις να τους περάσεις να τα ακούνε με έναν μεταφυσικό τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ, έφυγε έτσι. Μπορεί και να άκουσε αυτό που ήθελα να του πω" .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ