Οι προσωπικές στιγμές ενός βασιλιά - Ο Χουάν Κάρλος με την αδελφή του Ινφάντα Μαργαρίτα, που δείχνει να βαραίνουν τα χρόνια στην πλάτη της (φωτό)

Τα δύο αδέρφια, είναι πολύ δεμένα. 

Επιστρέφοντας στη Γαλικία, στη βόρεια Ισπανία, ο Χουάν Κάρλος απέπλευσε στις 28 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τη μικρότερη αδελφή του, την ινφάντα Μαργαρίτα.

Ιδιαίτερα δεμένoι μετά το θάνατο της μεγαλύτερης αδελφής τους, είχαν να δουν ο ένας τον άλλον πάνω από ένα χρόνο. Έτσι ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια τρυφερή οικογενειακή επανένωση!

Η Ινφάντα Μαργαρίτα, επέλεξε ένα κίτρινο μπουφάν και απόλαυσε τον καθαρό αέρα της θάλασσας.

 

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη "βόμβα" στα ισπανικά ανάκτορα: Ο Χουάν Κάρλος έχει κρυφή κόρη από εξωσυζυγική σχέση - "Είναι ψηλή, λεπτή & όμορφη"

Δίπλα της, καθόταν ο Χουάν Κάρλος, με καπέλο στο κεφάλι. Οι δύο τους είχαν να συναντηθούν από ένα οικογενειακό γεύμα στο παλάτι Zarzuela τον Μάιο του 2022.

Juan Carlos avec sa sœur Margarita de Borbon et ses neveux et nièces Maria et Alfonso Zurita à Sanxenxo, le 28 septembre 2023.

Ιnstagram/pointdevue

Η Μαργαρίτα - η οποία πάσχει από τύφλωση από τη γέννησή της - και ο αδελφός της διατήρησαν στενή επαφή καθ' όλη τη διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού τους. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, μιλούσαν και γελούσαν.

Δείτε όλες τις φωτό στο pointdevue

Μετά το θάνατο της Ινφάντα Πιλάρ στις 8 Ιανουαρίου 2020, η Μαργαρίτα και ο Χουάν Κάρλος είναι τα τελευταία από τα τέσσερα παιδιά του κόμη της Βαρκελώνης και της συζύγου του Μαρίας ντε λας Μερσέντες ντε Βουρβόνων.

Τα δύο αδέλφια δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν ο ένας τον άλλον πολύ συχνά. Ο λόγος; Η εξορία του συζύγου της βασίλισσας Σοφίας, η οποία ξεκίνησε το 2020 και τον ανάγκασε να εγκατασταθεί στο Άμπου Ντάμπι. Δυστυχώς, αυτό το ταξίδι είναι αδύνατο για την 84χρονη infanta, η οποία είναι πλέον καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, αναφέρει το pointdevue.

Ωστόσο, μπορεί να υπολογίζει στην αμέριστη υποστήριξη των παιδιών της, Αλφόνσο και Μαρία, που τη συνόδευσαν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη Γαλικία, καθώς και του μοναδικού της εγγονού Κάρλος. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ