Τζένη Μπαλατσινού: "Δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, ούτε περιμένει μωρό" - "Η μυθοπλασία έχει τα όριά της"

Η Τζένη Μπαλατσινού εκφράζει την ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της.

Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς θέλουν την κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου να παντρεύεται ή να περιμένει παιδί. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια εξέφρασε σε stories στο Instagram, τη δυσαρέσκειά της.

«Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, που, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η «λεπτομέρεια» ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους.

Δημοσιεύματα που θέλουν την Αμαλία Κωστοπούλου να είναι έγκυος.

Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο Story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα – πλην αναληθή – σενάρια για το μέλλον του.

Υ.Γ. Όχι δεν ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά η μυθοπλασία έχει τα όριά της» έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Instagram @jennybalatsinou

Instagram @jennybalatsinou

Διαβάστε επίσης: H Τζένη Μπαλατσινού εύχεται στην πρωτότοκη καλλονή κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου για την γιορτή της - ''Χρόνια πολλά μωρό μου''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ