Στέφανος Κασσελάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη - «Είμαι το πιο διαφανές πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα - 50 χιλιάδες το κόστος της καμπάνιας μου» (βίντεο)

Μίλησε για τα πάντα

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στους "Πρωταγωνιστές" και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όλους και για όλα. 

 

 

theodwrakis-kasselakis-6
instagram @olympiakrasagaki

Από την παιδική του ηλικία μέχρι την σημερινή του εκλογή ως πρόεδρος στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε φυσικά στη σχέση του με τον Τάλιερ Μακμπέθ αλλά και στη στιγμη που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

 

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

 «Ο Ανδρέας Δρακόπουλος είχε ένα πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια που αποφοίτησε και ο ίδιος» εξήγησε για τις υποτροφίες στις σπουδές του, για να προσθέσει πως «η προσωπική σχέση έγινε μετά. Γνώρισα έναν πάρα πολύ προσιτό άνθρωπο».

theodwrakis-kasselakis-10
instagram @olympiakrasagaki

«Εάν ήξερε ότι 5% του ΑΕΠ θα μπορούσε να πήγαινε για τη δημόσια παιδεία θα μπορούσα να το σκεφτώ» συνέχισε, λέγοντας πως «φοβάμαι την παιδεία δύο ταχυτήτων», καθώς «η παιδεία είναι δημόσιο αγαθό». Στο πλαίσιο αυτό τάχθηκε υπέρ της κρατικοποίησης της ΔΕΗ, λέγοντας πως «δεν είμαστε πλέον στην εποχή του φαξ που δεν ξέρουμε τι γίνεται». «Έχουμε πληροφόρηση σε ζωντανό χρόνο αυτή την στιγμή. Έχουμε πολλές δικλείδες ασφαλείας για να ελέγξουμε» τόνισε, αναφορικά με τον έλεγχο των δημόσιων πόρων.

 

 

Σχετικά με τους κοινούς τόπους του με τον Παύλο Πολάκη, «αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα αίσθημα δικαιοσύνης. Το αισθανόμαστε πολύ βαθιά ότι όταν κάποιος κλέβει» από τον πλούτο των παιδιών μας, σημείωσε, λέγοντας ακόμη πως «ο Παύλος είναι δυναμικός και προσπαθεί για τον κόσμο που δεν έχει φωνή. Μακάρι να ήταν και άλλοι βουλευτές τόσο γειωμένοι στην κοινωνία».

 

 

Την ίδια ώρα, όμως «ο Πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε το χάρτη» εξήγησε, δηλαδή πως «το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες. Και αυτό με βοήθησα μετά γιατί πάμε κουτί, κουτί, κουτί και μπόρεσα να το εκτελέσω».

 

 

Κασσελάκης vs Μητσοτάκης

 

 

 

 

«Στα 31 είπα στους γονείς μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

 

 

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πώς αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος, τον ρόλο του Τάιλερ, ενώ παράλληλα πέρασε τα μηνύματα που ήθελε προς γονείς και παιδιά που μπορεί να βρεθούν σε ανάλογη θέση.

 

 

 «Με εκφράζει ο αγώνας του Βελουχιώτη, πρέπει να μάς εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες»

 

 

 «Δεν έπαιξα με το Tik Tok, επικοινώνησα»

Ο νέος πρόδρος μίλησε ακόμη για το πώς κατάφερε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να περάσει τα μηνύματα που ήθελε, και για την ανάγκη αποσυντεχνιοποίησης διαφόρων κλάδων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ