Σκυλάκι γεννήθηκε με έξι πόδια & δυο αιδοία: Η μικρή "Άριελ" εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη - Τώρα θέλουν όλοι να την υιοθετήσουν

Ένα μοναδικό σκυλάκι εντοπίστηκε έξω από κατάστημα στη Μεγάλη Βρετανία.

Ένα σκυλάκι μόλις 11 εβδομάδων εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία έξω από υποκατάστημα της εταιρείας Pembroke Dock της B&M στο Pembrokeshire. Το σκυλάκι αυτό το οποίο είναι ράτσας σπάνιελ, έχει μια ιδιαιτερότητα. Γεννήθηκε με έξι πόδια και δυο αιδοία!

Το θηλυκό σπάνιελ μεταφέρθηκε στο Greenacres Rescue κοντά στο Haverfordwest, στο Pembrokeshire.

Αν και αρχικά είχε μαζευτεί το ποσό των 2.000 λιρών για να γίνει αφαίρεση των δυο επιπλέον ποδιών, οι γιατροί έκριναν ότι η επέμβαση θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη.

"Η Ariel έχει δύο πρόσθετα πίσω πόδια και την αρχή ενός πρόσθετου αιδοίου. Η λεκάνη της δεν έχει σχηματιστεί σωστά λόγω της επιπλέον άρθρωσης του ισχίου. Το σχέδιο θα είναι να την αφήσουμε να ηρεμήσει μετά τη δοκιμασία της και να την επανεκτιμήσουμε σε ένα μήνα με σκοπό να αφαιρέσουμε τα πρόσθετα άκρα και να διερευνήσουμε τη λειτουργία του εναπομείναντος ποδιού της. Υπάρχει πιθανότητα να χάσει το ένα της πόδι λόγω της δομής των πρόσθετων άκρων και της λεκάνης, αλλά ο χρόνος θα δείξει."

Το χαριτωμένο και ξεχωριστό αυτό σκυλάκι ονομάστηκε «Άριελ», όπως η γνωστή γοργόνα και πριγκίπισσα της Disney, επειδή τα πόδια της μοιάζουν με ουρά.

Ο ιδρυτής του καταφυγίου ζώων, ο οποίος μοιράστηκε στα social media την ιστορία της «Άριελ», είπε ότι έχει λάβει ήδη 200 προσφορές από κόσμο που θέλει να την υιοθετήσει.

«Όταν η Ariel ήρθε στο κέντρο μας ήταν πολύ φοβισμένη και συνεσταλμένη», είπε ο Mikey Lawlor, ιδρυτής και διευθυντής του καταφυγίου.

«Πέρασε εκείνη την πρώτη νύχτα στο σπίτι μαζί μου και ήταν εντελώς κλειστή λόγω όλων όσων είχε περάσει».

«Όταν η Ariel ήρθε στο κέντρο μας ήταν πολύ φοβισμένη και συνεσταλμένη», είπε ο Mikey Lawlor, ιδρυτής και διευθυντής του καταφυγίου. «Πέρασε εκείνη την πρώτη νύχτα στο σπίτι μαζί μου και ήταν εντελώς κλειστή λόγω όλων όσων είχε περάσει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ