30 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Οκτώβριο 2023 - Chic και minimal, νέες παραλλαγές για γαλλικό

Εσείς τι νύχια θα κάνετε αυτόν τον μήνα; 

Μπήκαμε ήδη στον Οκτώβριο και τον υποδεχόμαστε με μια συλλογή γεμάτη έμπνευση για υπέροχα σχέδια νυχιών.

Τα φθινοπωρινά χρώματα της φύσης αλλά και οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023/2024 έχουν σαφώς επηρεάσει τις δημιουργίες που ανεβάζουν καθημερινά στο Instagram οι πιο ταλαντούχες nail artists

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις που είδαμε τον τελευταίο καιρό, χωρίζοντας τις σε γαλλικό μανικιούρ, διακριτικά σχέδια νυχιών και περίτεχνα nail art designs.

Πρόκειται για ιδέες που καλύπτουν κάθε γούστο και απλά περιμένουν να ανακαλύψεις το ιδανικό σχέδιο για το στυλ σου.

Νέες παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ με Φθινοπωρινά vibes

Το γαλλικό μανικιούρ της νέας εποχής είναι ανανεωμένο τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια.

Πέρα από το κλασικό γαλλικό με τη λευκή γραμμή, κυκλοφορούν πια απεριόριστοι χρωματικοί συνδυασμοί. Πάρε για παράδειγμα το rainbow french manicure με αποχρώσεις του καφέ ή του μωβ, καθώς και τον ιδιαίτερα trendy συνδυασμό της burnt orange απόχρωσης με bronze chrome άκρες. Το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο ακόμη κορυφαία χρώματα για την σεζόν.

Για ακόμη περισσότερες επιλογές μπορείς να παίξεις με τις τεχνικές (πλάγιο γαλλικό, διπλή γραμμή κλπ) καθώς και με τον στολισμό του με μεταλλικές λεπτομέρειες ή πέρλες που θα προσθέσουν μια πινελιά πολυτελείας αναβαθμίζοντας το look σου.

Chic και minimal σχέδια νυχιών για τον Οκτώβριο 2023

Τα διακριτικά σχέδια νυχιών έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αφού με minimal διάθεση και chic τρόπο μπορούν να εντυπωσιάσουν τους πάντες, ενώ ταιριάζουν για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις.

Σίγουρα όταν μιλάμε για minimal μανικιούρ, η πρώτη σκέψη είναι το περιποιημένο, σχεδόν άβαφο λουκ που αποτελεί και κορυφαία τάση. Και βέβαια οι nude αποχρώσεις στα νύχια.

Όμως αυτή την εποχή τα wine nails, οι καφέ αποχρώσεις, όπως και αυτές του μπλε, το μαύρο και το λιλά, είναι χρώματα σε βερνίκια νυχιών που θα φορεθούν πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τα chrome nails, που παρά την εντυπωσιακή φύση τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με διακριτικό τρόπο.

Από εκεί και πέρα τα swirl nails είναι σταθερή αξία όσον αφορά τις προτάσεις για chic nail art. Για εσένα που θες πραγματικά να εντυπωσιάσεις με διακριτικό τρόπο, τότε λίγο glitter ή μεταλλικές λεπτομέρειες είναι δύο επιλογές που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου!

Περίτεχνα σχέδια στα νύχια για να εντυπωσιάσεις το φετινό Φθινόπωρο

Κλείνουμε ένα ακόμη μηνιαίο αφιέρωμα σε σχέδια νυχιών με τις προτάσεις μας για περίτεχνα και σούπερ εντυπωσιακά μανικιούρ, για εσένα που θέλεις και ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με έντονο τρόπο, αναφέρει το beautetinkyriaki

Πρόκειται για πολύπλοκα σχέδια στα νύχια που χρειάζονται καλό χέρι για να δημιουργηθούν αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ