Θυμόσαστε την Καίτη Ιμπροχώρη! Η δημοφιλής ηθοποιός του ελληνικού σινεμά & της τηλεόρασης επιστρέφει φέτος στον Alpha

Η ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά "Ο Γιατρός"!

Η σπουδαία ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη κάνει δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια απουσίας. Θα συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Ο γιατρός».

Ειδικότερα, θα τη δούμε μέσα στα αμέσως επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, η οποία καταγράφει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Η 80χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στη Βυτίνα Αρκαδίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές στη μακρά καριέρα της.

Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη με το έργο «Η γενηά του Κέννεντυ». Ακόμα, διδάσκει συστηματικά σε δραματικές Σχολές και υπήρξε πρόεδρος του Σ.Ε.Η. ενώ ανήκει και στη διοίκηση του Κ.Θ.Β.Ε.

Η συγγένεια με τον γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Γιάννη Δαλιανίδη

Η Καίτη Ιμπροχώρη είναι η ανιψιά του Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος εργαζόταν για τη Φίνος Φιλμ και έχει σκηνοθετήσει αμέτρητες επτυχίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, όπως το "Μερικοί το προτιμούν κρύο"

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η οικογένεια του πατέρα της είχε υιοθετήσει τον Γιάννη Δαλιανίδη. Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι την κατέστησε κληρονόμο της διαθήκης του.

Η σύνδεση της οικογένειάς της με την Επανάσταση του 1821

Παλιότερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show, η ηθοποιός είχε αναφέρει την προέλευση του επιθέτου της, το οποίο πήρε από τον προπάππου της που πολέμησε στην Ελληνική Επανάσταση.

"Το επίθετό μου προέρχεται από μικρή οικογένεια, από τη Βυτίνα της Αρκαδίας. Ο προπάππους μου ήταν αγωνιστής του 1821. Κανείς δεν μου πρότεινε να αλλάξω το επίθετό μου να το κάνω πιο καλλιτεχνικό αλλά ούτε εγώ το ζήτησα”.

Η Καίτη Ιμπροχώρη μιλάει για τα παιδιά και τον γάμο

Η ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι ήταν κατά του γάμου. Δεν ήθελε να παντρευτεί ούτε με θρησκευτικό, αλλά ούτε και με πολιτικό γάμο.

«Όχι, δεν με ενδιέφερε αλλά συνέζησα. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα κοινωνικά να παντρευτείς και να κάνεις παιδί, αλλά από εκεί και πέρα συζυγία. Έφαγα μια χαστούκα, όταν ήμουν 16 χρονών (σ.σ. κι είπα ότι θα παντρευτώ με πολιτικό γάμο). Δεν έκανα ούτε πολιτικό γάμο. Κάπου έχει γραφτεί ότι έκανα, αλλά ούτε αυτό το ήθελα. Συνέζησα όμως πολύ καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα παδιά, η Καίτη Ιμπροχώρη είχε πει ότι τα αγαπάει πολύ

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Οι γονείς μου ίσως συνέβαλαν σε αυτό. Δεν είχα περιορισμό στην σκέψη, στην γνώση, στην ζωή. Τα συζητούσαμε. Βέβαια για το θέμα του γάμου ήθελε η μαμά μου¨ πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ