Το σκοτεινό στοιχείο σας σύμφωνα με το ζώδιο σας - Κατανοήστε καλύτερα τον εαυτό σας

Ως άνθρωποι πάντα τείνουμε να είμαστε ύποπτοι και το να βρούμε τον αληθινό μας εαυτό είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να είμαστε πιο θετικοί.

Όταν πρόκειται για τα σκοτεινά στοιχεία τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο περισσότερο βυθιστείτε σε αυτά τόσο πιο πολύ θα χαθείτε.

Ο κόσμος των σκοτεινών στοιχείων είναι ένας που προκαλεί φόβο σε πολλούς ανθρώπους.

Αυτά τα στοιχεία μπορούν να βρεθούν σε κάθε ζώδιο σε κάποιο επίπεδο. Ενώ υπάρχουν πολλά σκοτεινά στοιχεία φαίνεται ότι μόνο έξι από αυτά εντοπίζονται στην ζωή μας. Παρακάτω αναλύω κάθε σκοτεινό στοιχείο και το πώς τα ζώδια συνδέονται με αυτά.

Γνωρίζοντας το στοιχείο του ζωδίου σας μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Κριός και Σκορπιός – Διαφθορά

Η διαφορά είναι μια λέξη με πολλές έννοιες αλλά η βασική είναι η ανεντιμότητα ή η προτροπή σε ακατάλληλους και παράνομους σκοπούς. Τα δύο αυτά ζώδια οδηγούνται έτσι σε συμπεριφορές τις οποίες νομίζουν πως εύκολα μπορούν να υιοθετήσουν. Μπορεί ακόμα να δεχθούν δωροδοκίες ή να προσφέρουν όταν νιώθουν πως είναι απαραίτητο. Ενώ και τα δύο ζώδια δουλεύουν πολύ σκληρά, τείνουν να τα υπονομεύουν όλα αυτά επιμένοντας σε αυτές τις συμπεριφορές.

Ταύρος και Ζυγός – Κενό

Το κενό βασικά σημαίνει ότι δεν περιέχεται τίποτα, κάτι που μπορεί να περιγράψει αυτά τα ζώδια με πολλούς τρόπους. Οι Ταύροι και οι Ζυγοί τείνουν να παλεύουν για να νιώσουν ολόκληροι. Ξοδεύουν μεγάλο μέρος της ζωής τους ψάχνοντας τον εαυτό τους και τα μέσα για να βρουν την ευτυχία.

Δίδυμος και Παρθένος – Χάος

Όπως ίσως περιμένατε το σκοτεινό στοιχείο που σχετίζεται με αυτά τα ζώδια είναι το χάος. Το χάος είναι μια κατάσταση απόλυτης σύγχυσης και περιγράφει πολλά από αυτά που βιώνουν αυτά τα ζώδια. Συνεχώς προσπαθούν να καταλάβουν που είναι και που πρέπει να βρίσκονται, σε σημείο που αναγκάζονται να υποχωρήσουν. Το να βρουν την ηρεμία μέσα στην καταιγίδα δεν είναι τόσο εύκολο γι αυτά όπως και για όλους τους άλλους.

Καρκίνος και Λέων – Σκοτάδι

Η κακία, αυτό είναι το σκοτάδι. Αυτά τα ζώδια τείνουν να δίνουν περισσότερη δύναμη από όσο θα έπρεπε στην σκοτεινή πλευρά τους. Τροφοδοτούν το κακό και αρνούνται να δουν το καλό. Παρόλο που υπάρχουν εξαιρέσεις, πολλοί από αυτά τα ζώδια κάνουν πράγματα τα οποία ξέρουν ότι δεν θα έπρεπε να κάνουν, αναφέρει η Μαγεία Τ. στο Awaken.

Τοξότης και Ιχθύς – Λήθη

Η λήθη είναι η κατάσταση στην οποία δεν έχετε επίγνωση των όσων συμβαίνουν. Τα ζώδια αυτά είναι πολύ δυνατά και δεν τα πάνε καλά όταν μένουν πίσω και πέφτουν. Είναι κάτι με το οποίο παλεύουν όλη τους την ζωή. Για πάντα θα αγωνίζονται να κερδίσουν περισσότερο έλεγχο σε αυτά που αγνοούν.

Αιγόκερως και Υδροχόος –  Αμαρτία

Πιθανώς γνωρίζετε τι είναι η αμαρτία αλλά εν πάση περιπτώσει πρόκειται για μια ανήθικη πράξη που θεωρείται ότι παραβιάζει τον θεϊκό νόμο. Και τα δύο αυτά ζώδια τείνουν να κάνουν πράγματα μόνο για να προκαλέσουν, που συχνά τους γυρνάνε μπούμερανγκ. Είναι πολύ πιο πρόθυμα να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να φτάσουν εκεί που θέλουν παρά εκεί που θα έπρεπε να είναι κι έτσι μερικές φορές να βρίσκονται σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να αποφύγουν.

Όσο πιο πολύ γνωρίσετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας τόσο περισσότερο μπορείτε να δουλέψετε για να την ξεπεράσετε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όσο περισσότερο την ελέγχετε τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Ως άνθρωποι πάντα τείνουμε να είμαστε ύποπτοι και το να βρούμε τον αληθινό μας εαυτό είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να είμαστε πιο θετικοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ