Η Βασίλισσα Λετίσια με δάκρυα στα μάτια: Στην ορκωμοσία της κόρης της Λεονόρ - Το γαλάζιο πουά φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτό - βίντεο)

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια ταξίδεψαν στη Σαραγόσα. 

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο.στην τελετή ορκωμοσίας της κόρης τους, πριγκίπισσας Λεονόρ. 

Η πριγκίπισσα των Αστουριών,  ορκίστηκε πίστη στη σημαία κατά την τελετή το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στη Στρατιωτική Ακαδημία της Σαραγόσα. Ντυμένη με στολή, η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας, η οποία γίνεται 18 ετών στις 31 Οκτωβρίου, φίλησε την ισπανική σημαία.

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Ο Βασιλιάς Φελίπε κοιτάζει με θαυμασμό την Βασίλισσα του - Εκείνη με έξωμο top, φούστα υπέροχη & μακριά αλογοουρά (φωτό)

Ο βασιλιάς Φελίπε έδωσε τον δικό του όρκο μπροστά στη σημαία πριν από τρεις δεκαετίες. "Έχουν περάσει 38 χρόνια και σκέφτομαι τι ένιωσα τότε και τι σημαίνει για μένα να προεδρεύω -μαζί με τη βασίλισσα και με υπερηφάνεια- της ορκωμοσίας της κόρης μας, της πριγκίπισσας της Αστούριας.

 

 

Είναι πολύ συναρπαστικό- και έχει μεγάλη σημασία να δούμε πώς σήμερα η πριγκίπισσα συνεχίζει αυτόν τον όρκο με μια νέα τάξη δοκίμων. Συναισθήματα που μοιραζόμαστε με όλους εδώ και με τη μεγάλη στρατιωτική οικογένεια", δήλωσε ο Βασιλιάς σε ομιλία του στην τελετή. 

 

 

Ο royal είπε επίσης στους δόκιμους: "Ορκιστήκατε ή υποσχεθήκατε να εκπληρώσετε πιστά τις στρατιωτικές σας υποχρεώσεις, να τηρείτε και να διασφαλίζετε την τήρηση του Συντάγματος ως θεμελιώδη κανόνα του κράτους, να υπακούτε και να σέβεστε τον Βασιλιά και τους ηγέτες σας, να μην τους εγκαταλείψετε ποτέ και, αν χρειαστεί, να δώσετε τη ζωή σας για την υπεράσπιση της Ισπανίας''. 

 

 

 

 

Image

Τwitter/RajBhaduriAviator

H Βασίλισσα Λετίσια, ως υπερήφανη μητέρα στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της και παρακολούθησε την τελετή της ορκωμοσίας με συγκίνηση. 

 

 

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα κομψό, αμάνικο, γαλάζιο, πουά φόρεμα με εντυπωσιακή ντραπέ ζώνη και βολάν στο τελείωμα και σε midi μήκος. Το συνδύασε με slingback γόβες και chic τσάντα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ